Foto: Unsplash/Jakob Owens

Znakov, že niekto s vami neráta vo svojej budúcnosti, je mnoho.

Existujú zjavné príznaky, ktoré vás presvedčia o tom, že váš partner s vami neplánuje budúcnosť. Hoci sa tieto znaky rozhodnete ignorovať, nerobíte dobre, Budete tak zotrvávať vo vzťahu, ktorý nemá perspektívu.

V ideálnom svete chce byť s nami každý, s kým chceme byť my. Bohužiaľ, to sa nedá vždy zariadiť. Ak sa obávate, že osoba, s ktorou randíte, to s vami nemyslí vážne, mali by ste si všimnúť varovné signály, ktoré vám to buď potvrdia, alebo vyvrátia.

Portál Your Tango zostavil zoznam niekoľkých vecí, ktoré vám potvrdia, že váš partner to s vami nemyslí vážne.

#1 Nikdy nerobí konkrétne plány

Ak si s vami niekto nevie predstaviť svoju budúcnosť, nevytvára si dlhodobé plány. To znamená, že dátumy stretnutí sú spontánne a nikdy sa neplánujú vopred. S najväčšou pravdepodobnosťou ste osobou, ktorá je iniciátorom stretnutí.

#2 Nepredstaví vám svoju rodinu

Chodíte spolu už niekoľko mesiacov a jeho rodičia žijú v rovnakom meste, no stále ich nepoznáte? Zoznámenie sa s rodičmi je dôležitým krokom v každom vážnom vzťahu. Ak sa teda do toho nehrnie, váš vzťah nebude až taký vážny, ako si možno myslíte. Prečo by mal niekto zoznámiť niekoho so svojou rodinou, ak nechce dlhodobý vzťah?

#3 Nehovorí o vás ako o svojej priateľke

Nemusí to hovoriť každému, koho stretne, no minimálne jeho blízki by o vás mali vedieť. Môže sa vyhovárať, že nie je fanúšikom takýchto označení, no pravdou je, že to nie sú označenia, s čím má problém, ale vy. Znie to tvrdo, no je lepšie uvedomiť si to teraz. Neskôr vás to môže dosť zraniť. Ak to niekto s vami myslí vážne, bude sa vami pýšiť na každom kroku.

Foto: Unsplash/Damir Spanic

#4 Chodí s vami na rande, pretože chce sex

Mnoho vzťahov je založených iba na sexe. Často si to však uvedomuje iba jeden z partnerov. Ak teda váš partner vyžaduje neustále sex, nerozumie vzťahovej matematike. Ak na to vhupnete hneď po každom rande, je dosť očividné, o čo mu skutočne ide.

#5 Nestretáva sa s vašimi priateľmi

Chlap, ktorý vo vás vidí svoju budúcnosť, sa rád zoznámi aj s vašimi známymi. Ak si ju s vami predstaviť nevie, bude sa tomuto stretnutiu vyhýbať.

#6 Nekomunikuje s vami

Teraz nehovoríme o tom, že je emočne uzavretý. Ide o to, že vám nikdy nezavolá naspäť alebo ani neodpíše. Hoci o vašich snahách kontaktovať ho vie, je otázne, či vám odpíše o 10 minút, 10 hodín alebo 10 dní.

Foto: Unsplash/Charlie Foster

#7 Zabúda na detaily, ktoré sa vás týkajú

Hovorili ste mu o svojej alergii asi 30-krát, no aj tak si ju nepamätá? Jeho zábudlivosť síce nemusí byť úmyselná, no môže znamenať, že má dôležitejšie veci, na ktoré by mal myslieť.

#8 Vidíte, ako sa správa v blízkosti iných žien

V tomto prípade nehovoríme o správaní k jeho kamarátkam. Ak ho vidíte v bare, ako koketuje s inou ženou, verte svojmu inštinktu. Strácate s ním čas.

Foto: Unsplash/Becca Tapert

#9 Často spomína slobodu

Toto je veľmi veľkou červenou vlajkou, ktorá vám ukáže, že sa vás chce zbaviť. Doslova vám to povie.

#10 Nedotýka sa vás na verejnosti

Prejavy lásky na verejnosti vedia byť pekne otravné, no nevinné držanie sa za ruky ešte nikoho nezabilo. Ak sa tomu vyhýba, znamená to, že chce, aby ľudia videli, že ste skôr jeho kamarátkou. Chlap, ktorý to s vami myslí vážne, sa za vás nehanbí a ukáže vás celému svetu.

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov