Nebudete chcieť veriť, že sa naozaj stali…

Ako sa hovorí, to, kde a kedy na nás číha smrť nevie nikto z nás. Je to síce tabuizovaná téma, ale povedzme si úprimne – v kútiku duše každý z nás túži po tom, že keď nadíde jeho čas, jeho smrť bude pokojná, bezbolestná a dôstojná. Žiaľ, týmto 10 ľuďom sa tento “sen” nesplnil. Ak totiž nebo existuje, pravdepodobne v ňom sedia v kúte a červenajú sa dodnes. Ak sa teda nedostali rovno do pekla…

#1 Nabudúce si sex v aute radšej premyslite

Áno, môže ísť o príjemné spestrenie sexuálneho života, no po prečítaní tohto prípadu si ho nabudúce asi radšej rozmyslíte a ostanete verní “klasickejším” miestam. Prípad sa odohral v roku 1986 v Ohiu, kedy miestni šerifovia našli v aute mŕtvolu jedného muža a pod ním ležiacu takmer mŕtvu ženu.

Ako sa ukázalo, dvojica si chcela na hornom poschodí garáže na zadnom sedadle auta užiť súlož, srdce muža však všetok ten adrenalín nezvládlo, dostal infarkt a zomrel. Ženu však jeho mŕtve telo zavalilo tak nešťastne, že sa spod neho nedokázala dostať. Aj napriek tomu, že okamžite po nájdení bola prevezená do nemocnice, o pár hodín skonala na následky ťažkej dehydratácie.

pexels.com

#2 Rumunský farmár zobral lásku k zvieratám až priveľmi vážne

Žiaľ, aj takéto prípady sa diali (a nanešťastie sa aj stále dejú). Telo jedného rumunského farmára sa našlo v chlieve s prasatami. Bol úplne nahý, jediné, čo mal na sebe bol použitý prezervatív.

Lekári usúdili, že muž zomrel na následky srdcového zlyhania po sexe. Rodina farmára však dodnes tvrdí, že šlo len o nešťastnú náhodu… Zvláštna náhoda, zomrieť s nasadeným prezervatívom v chlieve.

#3 Muž precenil funkcie orgazmátora

Viete, čo je orgazmátor? Napriek svojmu názvu nemá s orgazmom nič spoločné. Teda, nemal by mať. Ide o tú zvláštnu pomôcku, ktorá má slúžiť na masáž vašej hlavy (pre lepšiu ilustráciu prikladáme foto nižšie).

Nemecký dôchodca Manfred Lubitz si však pravdepodobne príbalový leták neprečítal a nechal sa zviesť názvom tejto pomôcky. Ako bývalý elektrikár sa nebránil ani menšiemu “upgrade-u” a svoj orgazmátor si prerobil tak, aby vďaka elektrickému prúdu vibroval. Keď ho polícia našla v jeho byte nahého, s orgazmátorom pripevneným na jeho pýchu príčina smrti bola určená na kopnutie elektrickým prúdom.

wykop.pl

#4 Aj vzrušenie veľa škodí

…hlavne vo vyššom veku. 53-ročný Američan Robert Giles sa v hotely rozhodol nafotiť pikantné akty jednej 21-ročnej ženy.

Je diskutabilné, či sem tento prípad vôbec patrí, lebo nakoniec k žiadnemu sexu ani neprišlo. Muž bol totiž pri fotení taký vzrušený, až z toho zomrel. Seriózne. Dostal fatálnu zástavu srdca.

#5 Sex so šéfom sa nevypláca

Ako sa hovorí, karma je zdarma a nájde si vás všade. Sandra Orellanaová zahynula po tom, čo vypadla z balkónu jedného z hotelov v Los Angeles. Sandra si však práve nefotila krásny výhľad z balkónu, robila niečo celkom iné. Alebo sa o to aspoň snažila.

Z balkónu na ôsmom poschodí totiž vypadla počas sexu so svojím šéfom, Robertom Salazerom. Ako sa pri vypočúvaní vyjadril, rovnováhu stratila vo chvíli, keď sa práve pokúšali o zmenu polohy. Kolená sa jej od toľkého vzrušenia asi podlomili v tej najnesprávnejšej chvíli…

pexels.com

#6 Ďalšia rumunská dráma…

Od chlievov s prasiatkami sa presuňme do garáže niekdajšej rumunskej futbalovej hviezdy, Maria Bugeanu. V roku 1999 dostal na svoju priateľku takú neodolateľnú chuť, že svoj hlad po nej sa rozhodol zahnať okamžite – vo svojom Mercedesy odparkovanom v jeho garáži.

Čo však čert nechcel, jeho vzrušenie bolo také veľké, až zabudol vypnúť motor. A nahromadený oxid uhoľnatý je teda poriadnym zabijakom vášne, tým si môžeme byť istí. Vlastne nielen vášne. Obaja sa totiž v záchvate vášne oxidom uhoľnatým udusili a v aute zahynuli.

#7 Sklamaný manžel spáchal samovraždu

Cirkusový tréner zvierat Hannibal Cantori uškrtil svoju manželku v máji v roku 1993. Následne nato spáchal samovraždu. Videl totiž čosi strašné. Pristihol svoju (zjavne veľmi náročnú) manželku pri nevere.

Možno si poviete – no čo tam potom, koľkým ľuďom, či už mužom alebo ženám sa to už stalo a ešte aj stane… No, tento prípad bol však “trocha” iný. Svoju manželku totiž pri nevere pristihol v konskej stajni. Uspokojovala sa práve súložou s koňom…

(Len tak mimochodom, tento prípad sa odohral v Bukurešti, teda opäť v Rumunsku. Náhoda? Zlé psychopatogénne zóny? Zvláštni ľudia? Netušíme, radšej sa ale nedajte zlákať na dovolenku nízkymi cenami.)

pexels.com

#8 Dlhé čakanie sa nevypláca

Viete, ako sa hovorí – kto neskoro chodí… Problémom môže byť aj to, ak neskoro príde sex. Žijeme predsa v 21. storočí a mali by sme si bez hanby priznať, že sex je normálnou súčasťou našich životov a život bez neho prirodzený nie je. Náš organizmus je jednoducho nastavený inak. To je fakt.

Na vlastnej koži to pocítila aj dvojica Japoncov. Ako muž, tak aj žena mali 34 rokov, no celý svoj predošlý život žili v celibáte. Všetok pôžitok si odkladali až na svadobnú noc. Žiaľ, príliš si ju neužili. Sachi Hidaka a jeho žena Tomio totiž počas svojej prvej súlože dostali infarkt. Obaja naraz. Stálo to čakanie zato?

 

#9 Pánska jazda s tragickým koncom

No, ono je to už raz tak. Muži sú na svoju pýchu veľmi citliví. Každá narážka na veľkosť (resp. “malosť”) ich prirodzenia môže spôsobiť tragédiu. A tak to bolo aj v tomto prípade. Doslova.

Písal sa rok 2002 a bolo horúci august. Filipínčan Eduardo Cristomar sa vybral so svojimi priateľmi na pánsku jazdu. Napriek tomu, že nešlo o lyžiarsky zájazd strednej školy ale o partiu dospelých mužov, po dosiahnutí istej hladiny alkoholu dostali vskutku zvláštny nápad. Porovnať si veľkosť svojich penisov.

Jede z mužov, Arnel Oberta, príliš obdarený nebol. Asi to muselo byť naozaj zlé, pretože vyššie spomínaný Eduardo Cristomar dostal pri pohľade na jeho pýchu záchvat smiechu. Záchvat dostal aj urazený Arnel, ale záchvat hnevu. Vytiahol zbraň a Eduarda zasiahol do hlavy šiestimi výstrelmi. Ten samozrejme na mieste zomrel. Dúfajme, že Arnelova partnerka vie dobre predstierať a nikdy neskončí podobne…

pexels.com

#10 Fantázii sa medze nekladú (ale mali by sa)

Každý to má rád inak. Niekto má rád romantiku, krásnu hudbu a sviečky, iní majú radi tvrdšie praktiky či nadávky a ďalší majú radi také tie hry, kde sa za niečo prezlečiete a oboch vás to veľmi vzrušuje.

Takto to mal rád aj 38-ročný Simon Burley. Zatiaľ čo niekto si rád prezlečie za policajta, za doktora či hoci aj za inštalatéra, Simona vzrušovalo, keď mohol byť neonacistickým obesencom. Áno, čítate dobre.

Svoju hru však nepremyslel do detailov. Svojej milenke, Elizabeth Hallamovej, dal totiž na to, aby ho zo slučky vyslobodila, tupý nôž. Jej sa lano prerezať nepodarilo a tak Simon v apríli v roku 2007 zomrel na uškrtenie. Nuž, ako sa hovorí, proti gustu žiaden dišputát…

Pozri aj: Sex s chápadlami chobotnice, vyprázdnenie sa do detskej plienky či oblizovanie očných búľv. Toto je zoznam najiracionálnejších fetišov, o akých ste kedy počuli

weirdworm, weirdworm
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov