Zamilovať sa je občas až príliš ľahké. Niekedy sa to dá aj behom jednej minúty a my, ženy, sme v tom neprekonateľné.

Podmienkou pritom už odpradávna nie je iba fyzická krása. Preto sa aj hovorí, že láska býva slepá. Žena sa vie zamilovať očami, ale aj ušami a niekedy hneď aj srdcom. A pri niektorých chlapoch sa niet ani čo čudovať. Preto vám prinášam rebríček zostavený z tých typov mužov, do ktorých sa každá žena raz-dva zblázni.

Článok pokračuje pod videom ↓

1. Intelektuálny gentleman

Intelektuál je ten typ muža, s ktorým sa nemusíte báť, že nastane trápna chvíľa ticha, počas ktorej nebudete vedieť, čo povedať. Môžete sa s ním rozprávať o hocičom, pretože na všetko bude poznať odpoveď. Jednoducho bude vždy vedieť, čo povedať a hlavne ako to povedať. Možnože sa v niektorých chvíľach kvôli jeho rozhľadenosti a prehľadu budete cítiť hlúpo, ale vtedy sa postará o to, aby ste na to rýchlo zabudli. V jeho slovníku nemajú miesto žiadne hrubé slová, žiadne urážky. Väčšinou je to totiž gentleman, ktorý vás ohromí nie len svojím intelektom, ale aj šarmom a ukážkovým správaním. Vždy vám dá pocítiť, že ste stredom vesmíru, a preto s ním bude čas letieť tak rýchlo, že sa nebudete chcieť pozrieť na hodinky.

2. Svaly v obleku

Silná žena sa zamiluje do muža, pri ktorom sa môže cítiť krehká. A presne toto jej môže chlap s krásnym a mužným telom ponúknuť. Náručie, v ktorom bude v bezpečí. Pekná tvár, upravené vlasy, vyrysované telo a to všetko podčiarknuté dobre sediacim oblekom. A hoci sa ženy zamilujú najprv do toho, čo počujú, tak v tomto prípade je jednoduché zamilovať sa aj do toho, čo vidia. Bohužiaľ, vo väčšine prípadov je vizuálne potešenie tým jediným potešením.

pexels.com

3. Chlap s basovým hlasom

To je presne ten muž, pri ktorom nie je dôležité, čo hovorí, ale že hovorí. Ani na chvíľu nechcete, aby prestal rozprávať, pretože plnými dúškami hltáte každý hlások, ktorý vychádza z jeho úst. Niekedy je až nepochopiteľné, že sa žena zblázni do muža kvôli jeho hlasu. No ale dá sa nezamilovať do niekoho, kto nadchýna hlavu a rozbúchava srdce aj jediným „ahoj“?

4. Dobráčisko

Dobrák je ten najväčší poklad, ktorý môže žena hľadajúca rodinne založeného chlapa nájsť. Ide totiž o muža, ktorý je schopný urobiť pre ženu prvé aj posledné. Jednoducho úplne všetko, čo jej na očiach vidí. Často stačí naznačiť a on sa už ide roztrhať kvôli tomu, aby bola spokojná a šťastná. A to vždy zadarmo. Jediné, čo za svoju snahu chce, je úprimnosť, láska a dôvera.

 5. Rečičkár

Skrátka chlap, do ktorého sa aspoň na chvíľu zamiluje každá žena. Vopred pozná odpovede na otázky, a preto vie, čo sa opýtať. Hrá na city, vie vyvolať emócie a každú ženu donúti sa nad tým zamyslieť. A to len preto, že vie, čo chce počuť. Nikdy nezabudne napísať správu na dobrú noc, pozdraviť na začiatku nového dňa či pochváliť nový účes. Dokáže v ženách vyvolať pocit výnimočnosti, a to je presne to, čo chce každá pocítiť. Že na svete niet takej ako je ona, že je proste nenahraditeľná. Ale sladké rečičky, ktoré ženy tak rady počúvajú, sú však jediné, čo im môže ponúknuť. Platí totiž pri ňom staré známe „Huba plná keců, a skutek utek“.

pexels.com

6. Frajer-vagabund

Chlap, ktorý presne vie, čo chce a vie aj to, ako to dostane. A povedzme si pravdu, vo väčšine prípadov to fakt dostane. Vždy štýlovo nahodený, obklopený najlepšími kamarátmi a silnými rečami. Ide však z neho niečo, čomu takmer žiadna neodolá. Občas je egoistom, ktorý si myslí, že je stredom vesmíru. Necháva na seba čakať a skoro nikdy neukáže, čo skutočne cíti. Pre ženu však býva výzvou, pretože je ťažké ho uloviť. A dobre vieme, že ona chce vždy to, čo nemôže mať.

7. Muž – hádanka

A potom je tu posledný typ. Ten od ktorého sa nedá vopred nič čakať, lebo nerobí veci podľa žiadnych vzorcov. Raz prekvapí svojím triezvym pohľadom na svet a inokedy pohľadom, v ktorom je skĺbená vášeň so žiadostivosťou. Nevedieť, čo môže prísť a čo od neho čakať, môže byť niekedy až príliš lákavé a nebezpečné. Chce ma či nechce? Tak na túto otázku musí bezpodmienečne nájsť žena odpoveď.

Pozri aj: CHCELA SOM ŤA, NO TY MŇA NIE

Odzadu.sk
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov