Foto: Photo by Lauren Richmond on Unsplash

Spočiatku tomu nebudete chcieť veriť…

Vzťahy sú jednoducho komplikované a väčšinou to nevyjde. Preto, keď raz konečne natrafíte na vzťah, v ktorom by to konečne mohlo fungovať, budete mať stále pochybnosti, a aj úprimné prejavy lásky vás môžu miasť. 

Článok pokračuje pod videom ↓

10 znamení pravej lásky

Dokonale to popísal portál The Minds Journal a uviedol 10+ znamení, ktoré vás síce budú miasť, no sú dôkazom toho, že ste skutočne našli toho pravého/tú pravú. 

#1 City tejto osoby budú také čisté a úprimné, že im nebudete chcieť uveriť. Bude to prameniť z vašej neistoty z predošlých vzťahov. 

#2 Budete očakávať to najhoršie, pretože ste zvyknutí na to, že všetko sa vždy aj tak pokazí. Napriek tomu sa však stále nebude diať nič zlé, alebo nič, čo by vo vás malo vzbudzovať pochybnosti. 

#3 Bude pri vás, aj keď budete mať pochybnosti. Miesto toho, aby sa nechal/a odradiť, bude stáť pri vás ešte bližšie. 

#4 Nehrá s vami žiadne hry. Odpovedá na vaše správy, neruší plány, zaujíma sa o vás. Preňho/pre ňu je to prirodzené, no vám to príde po predošlých skúsenostiach, žiaľ, zvláštne. 

#5 Zrazu si uvedomujete, aké hrozné boli všetky vaše vzťahy predtým. 

Photo by Radu Florin on Unsplash

#6 Má s vami nesmiernu trpezlivosť. Napriek tomu, že vidí, že občas skôr cúvate než idete dopredu, pri vás trpezlivo stojí a vždy je pripravený pritiahnuť si vás späť. 

#7 Dokazuje vám, že vás nezraní. Každým svojím činom, každým svojím slovom. Vie, čo máte za sebou a nechce, aby ste ešte niekedy prežili takú bolesť. 

#8 Pri prvej hádke si myslíte, že všetko sa skončí, no namiesto toho vidíte jej/jeho snahu celú situáciu riešiť. 

#9 Správa sa k vám ako v romantickom filme. Vo vzťahu by to síce malo byť normálne a prirodzené, vy ste však na také niečo zvyknutí ani zďaleka neboli. 

#10 Z predošlých vzťahov ste boli zvyknutí len na klamstvá, polopravdy a zavádzanie. Teraz je však pri vás niekto, kto vám hovorí len a len pravdu – preto ju občas bezdôvodne spochybňujete. 

#11 Zostáva s vami, aj keď vám je najhoršie. Neuteká pred vašimi problémami a chce ich riešiť s vami. 

#12 Rešpektuje vás. Vidí, akou ste osobou, a nechce vás meniť. Chce vás presne takto.

themindsjournal 
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov