Foto: Photo by Jens Lindner on Unsplash

Máte už dosť sklamaní?

Ak ste si v poslednom období prešli viacerými sklamaniami v láske, možno je načase prehodnotiť svoje priority a požiadavky. Keď totiž budete dookola robiť rovnaké chyby, budete zažívať len rovnaké sklamania…

Článok pokračuje pod videom ↓

10 mužských kvalít

Portál The Minds Journal preto spísal zoznam 10 kvalít, ktoré by ženy mali hľadať pri výbere svojho partnera, aby sa už viac nesklamali v láske. 

#1 Je gentleman. “Zlí chlapci” síce môžu byť na prvý pohľad sexy, ale verte tomu, že v bežnom živote vás to veľmi rýchlo prestane baviť. 

#2 Má integritu. Je verný sám sebe, svojim hodnotám a keď raz niečo povie, tak to jednoducho platí. Je spoľahlivý, dôveryhodný a stabilita mu nerobí problém. 

#3 Je úprimný. Nemá pred vami žiadne tajomstvá, nesnaží sa váš vzťah zatajovať a otvorene vám odpovedá na všetko, čo vás zaujíma. 

#4 Podporuje vás. Podporí vás v čomkoľvek, prečo sa rozhodnete – či už vo vašom súkromnom alebo pracovnom živote. Samozrejme by to však malo platiť aj naopak. 

#5 Má pozitívny prístup k životu. Uvedomuje si, že život nie je jednoduchý, no nie je typ, ktorý neustále na všetko hundre. Nehľadá problémy, ale riešenia. 

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

#6 Dokáže vás rozosmiať. Zmysel pre humor je korením každého jedného vzťahu. 

#7 Je dospelý. Nezáleží pritom vôbec na veku – niekto nie je emočne dospelý ani v 50-tke. Správa sa jednoducho ako dospelý, zodpovedný muž. 

#8 Zdieľate rovnaké hodnoty. Pre vzťah je dôležité mať ich aspoň podobné. Inak sa nedohodnete na ničom, nieto ešte na dôležitých životných krokoch. 

#9 Je rozumný. To, či je niekto šikovný a inteligentný, vôbec nezáleží od vzdelania, ale od životných skúseností. Hľadajte si partnera, ktorý ich má. 

#10 Snaží sa. O vzťah sa musia snažiť a starať obaja. Ak to robíte len vy, niečo nie je v poriadku. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov