Foto: Paradise Valley Police Department

Vyzerá to ako scéna z nejakého psychologického thrilleru, žiaľ je to ale realita.

Ako vyzeralo vaše najviac creepy rande, ktoré vám dodnes naháňa hrôzu? Nech už sa na ňom udialo čokoľvek, je veľmi pravdepodobné, že až tak zlé, ako tento prípad, zrejme nebolo. Predstavte si, že niekto by vám po prvom rande poslal 65-tisíc správ, a následne by ste ho našli kúpať sa vo vašej vani…

Článok pokračuje pod videom ↓

Tento prípad, ktorý popísal aj portál Your Tango, je síce ešte z roku 2018, no za zmienku stojí určite aj dnes. Jeho hlavnou aktérkou je Jacqueline Claire Ades, ktorá mala vtedy 33 rokov. 

Po prvom rande s mužom, ktorý ju očividne zaujal, mu poslala viac ako 65-tisíc správ. Keď sa jej reportéri pýtali na to, či je to pravda, odpovedala: “Iba 65-tisíc? Myslela som si, že to bolo viac.”

Novinárov následne zaujímalo, či to nebolo až prehnané, na čo reagovala, že celá láska je jednoducho prehnaná vec. Dodala, že vie, že jej činy boli šialené, no stojí si za nimi.

Objekt svojho šialeného záujmu stretla na webe Luxy, čo je online zoznamka pre milionárov. Po prvýkrát sa dvojica stretla v januári 2017, no iskra preletela evidentne len zo strany Jacqueline. 

Tá sa však nezáujmom svojho idola nenechala odradiť. Jej baliace techniky boli ale natoľko intenzívne, až sa to bezradný muž v júli 2017 rozhodol nahlásiť polícii. Aj tak je nepochopiteľné, ako to dokázal vydržať tak dlho, teda 7 mesiacov, nakoľko ako tvrdil pri vypočúvaní, niekedy mu od Jacqueline došlo aj 500 správ za deň. Ak si ju zablokoval, okamžite použila iné číslo. 

Ak by ste ale čakali, že išlo len o vyznania lásky, mýlili by ste sa. Muž sa jej obťažovanie rozhodol nahlásiť preto, že Jacqueline sa mu začala vyhrážať. Jej SMS vyzerali napríklad aj takto:

“Nepokúšaj sa ma opustiť.”

“Zabijem ťa, nechci zo mňa spraviť vrahyňu!”

“Dúfam, že zomrieš, ty odporný Žid! Som nový Hitler, ten človek bol génius!”

“Budem nosiť tvoju lebku a tvoje končatiny.”

Je teda pochopiteľné, že muž sa začal obávať o svoju bezpečnosť. Jeho strach sa ešte znásobil v momente, keď sa Jacqueline po tom, ako si ju opakovane zablokoval, presťahovala do iného štátu USA, len aby bývala blízko neho. 

Ako vysvetlila: “Povedala som mu, že keď si ma zablokuje, presťahujem sa tam, kde býva. A on si ma zablokoval, tak som to spravila.”

Všetko vyvrcholilo v apríli 2018, kedy bol objekt jej záujmu pracovne odcestovaný. Došlo mu ale upozornenie, že niekto sa vlámal do jeho domu. Okamžite teda zalarmoval políciu. Hliadka, ktorá dorazila do jeho domu, ledva verila vlastným očiam. V jeho vani našli Jacqueline, ktorá si užívala horúci kúpeľ. 

Napriek tomu, čo spáchala, ale do väzenia nešla. Stalo sa tak až mesiac na to, kedy sa opäť objavila v mužovej firme a každému hovorila, že je jeho manželkou. V tomto prípade už ale objekt jej záujmu stratil nervy a súhlasil s tým, aby bola vzatá do väzby.

Tam bola podrobená aj psychiatrickým vyšetreniam, ktoré samozrejme dokázali, že nie je v poriadku a nerozumie ani tomu, čo spáchala. Stále totiž tvrdila, že muž je jej spriaznenou dušou a nie je šialená, len objavila silu lásky. 

Z väzenia bola vzhľadom na svoj stav prepustená a bola presťahovaná k jej rodičom do svojho domova, kde sa ešte stále lieči. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov