Foto: Photo by Daria Usanova from Pexels

Všetko vnímajú citlivejšie, ako ktokoľvek iný.

Každé jedno znamenie zverokruhu charakterizuje niečo iné. Samozrejmosťou je aj to, že zatiaľčo niektoré nerozhodí prakticky nič, iné sú citlivé až príliš, a treba s nimi zaobchádzať naozaj veľmi opatrne.

To, ktoré 4 znamenia sú najviac citlivé, prezradil portál Elite Daily. 

#1 Baran

Ľudia narodení v znamení Barana sú síce veľmi asertívni, odvážni a veľmi vášniví, no tento prebytok energie nemusia vždy nasmerovať tým správnym smerom. Síce sa im darí v situáciách, kde sú potrebné entuziazmus a vášeň, no práve v nich sa môžu veľakrát zraniť. Ak narazíte na hranice ich citlivosti, bývajú výbušní. 

#2 Rak

Pokojne by sme mohli povedať, že Rak je najcitlivejším znamením vôbec. Títo hypersenzitívni ľudia sa dokážu rozplakať na počkanie a naozaj pre čokoľvek. Sú však veľmi empatickí a milujúci – čo je zároveň, paradoxne, to, čo im ublíži najčastejšie.

Photo by Kat Jayne from Pexels

#3 Lev

Ľudia narodení v znamení Leva sú veľmi charizmatickí a je preto prirodzené, že na seba pútajú pozornosť. Ak im ju však ľudia nevenujú, môže prísť k poriadnej dráme – ignorácia je totiž presne to, čo Lev nedokáže vystáť. Svoju precitlivenú stránku vám však ukáže aj vtedy, keď ho za niečo budete kritizovať. 

#4 Ryby

Ryby sú veľmi mystické a zložité, a skrývajú v sebe celý oceán emócií. Podobne ako Rak, aj Ryby toho niekedy dávajú až priveľa, a to je dôvodom, prečo sa tak často cítia sklamane. Najväčším problémom ľudí, ktorí sa narodili v znamení rýb, je to, že sú až príliš dobrosrdeční, čo však ľudia veľmi radi a veľmi často zneužijú. 

elitedaily
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov