Pri akom mužovi by ste s dlhodobým vzťahom radšej nemali počítať?

Byť podvedeným partnerom alebo partnerkou nie je nikdy ani príjemné, ani zábavné. Pravdou však je, že je to súčasť života, s ktorou sa, žiaľ,  stretáva čoraz viac ľudí. Keďže nevery sa ale ľudia dopúšťajú už od svojho počiatku, je tu s nami dostatočne dlho na to, aby sme ju dokázali odhaliť. Práve na to sa zamerali nasledovné výskumy. Zaoberali sa totiž tým, akí muži podvádzajú svoje partnerky najčastejšie.

Článok pokračuje pod videom ↓

Či už tieto vedecké zistenia podnietia vaše paranoidné podozrenia, alebo si z nich vezmete niečo poučné, je už na vás. Faktom však, je že týchto 6 typov mužov sa nevery dopúšťa najčastejšie.

Vysokí muži

Štúdia z roku 2014 zistila, že muži, ktorí majú viac ako 178 cm, sa nevery dopúšťajú až 2x častejšie, ako nižší muži. Vedci sa domnievajú, že dôvodom môže byť to, že sú viac sebavedomí ale taktiež to, že ženy väčšinou uprednostňujú práve vysokých mužov.

Muži vo veku 19, 29, 39 a 49 rokov

K tomuto zaujímavému zisteniu dospela štúdia z roku 2015. Podľa nej sa muži v tomto veku, teda rok predtým, než vstúpia do novej dekády svojho života, začnú viac zaoberať otázkami smerovania svojho života, doposiaľ dosiahnutých úspechov, zameškaných vecí a pod. V snahe “nájsť sám seba” sa však často dopustia práve nevery.

Muži, ktorí sa venujú tímovým športom

Máte doma futbalistu, basketbalistu či hokejistu? Posledná štúdia totiž dokázala, že muži využívajú svoje “tréningy” ako zástierku, ktorá ospravedlňuje počas nevery ich neprítomnosť doma. Štúdia tiež ukázala, že najväčšími previnilcami sú v tomto smere hráči rugby.

pexels.com

Finančníci

Ukázalo sa, že od finančných poradcov by ste sa mali držať čo najďalej nielen kvôli ich “výhodným” ponukám. Ukázalo sa totiž, že muži pracujúci v oblasti financií podvádzajú svoje partnerky naozaj často.

Zarastení muži

Jeden z výskumov dokázal, že tento trend dnešnej doby robí z mužov nielen príťažlivejšie bytosti, ale rovnako aj bytosti, ktoré podvádzajú svoje partnerky častejšie. Rovnako sa však ukázalo aj to, že zarastení muži kradnú častejšie. To sú hneď 2 dôvody, pre ktoré by ste pri nich mali zbystriť pozornosť.

pexels.com

Muži s tetovaním

Zdajú sa vám byť muži s tetovaním viac sexy? Pravdepodobne si to aj sami uvedomujú, nakoľko výskum, ktorý skúmal správanie sa až 3 miliónov mužov v 15 rôznych krajinách sveta zistil, že muži s tetovaním sú nevernejší, než muži bez neho.

Pozri aj: 15 dôvodov, pre ktoré sa ľudia dopúšťajú nevery, aj keď svojich partnerov ľúbia

indy100
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov