Foto: Photo by Wendelin Jacober from Pexels

Boli ste niekedy vo vzťahu s takýmto človekom?

Ak áno, veľmi dobre viete, že je to hotové peklo. Zatiaľčo jeden deň vás prevedie nebom a ukáže vám, ako vyzerá dokonalý život, na druhý deň sa bude správať, akoby ste spolu pomaly ani nič nemali. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Emočne nedostupní ľudia

Takíto ľudia však nemusia byť len vaším partnerom, pokojne môže ísť aj o kamaráta či rodinného príslušníka. To, ako takéhoto človeka spoznať, popísal portál Your Tango. 

#1 Sú majstri v lichotení. Jednoducho vedia, ako vás zaujať, a sú vám schopní lichotiť tak presvedčivo, ako nikto iný. 

#2 Stále sa vás budú snažiť kontrolovať. Váš vzťah budú musieť držať vo svojich rukách a nedovolia, aby ste o niečom rozhodovali vy. 

#3 Keď hovoríte o vzťahu, cítia sa nekomfortne. Ak ide o vášho ľúbostného partnera, takýmto ľuďom najviac vyhovuje “otvorený vzťah” – teda v preklade vzťah, kedy im budete k dispozícii len vtedy, kedy to bude vyhovovať im. Rozhovory o normálnom vzťahu ich len znervóznia. 

#4 Má za sebou priveľa vzťahov. Ak trochu začnete “pátrať”, možno zistíte, že všetky vzťahy tejto osoby sa skončili v bode, kedy to začínalo byť vážne. Je to jasné znamenie toho, že má problémy so záväzkami. 

#5 Neustále hľadajú nejaké chyby. Sú pre nich totiž ospravedlnením na to, aby mohli z vášho vzťahu čo najrýchlejšie zutekať. 

Photo by samer daboul from Pexels

#6 Sú veľmi náladoví. Okrem zmien nálad sú u nich veľmi časté aj návaly hnevu. 

#7 Sú arogantní. Pokora im veľa nehovorí a veľmi často sa správajú hrubo k ľuďom, akými sú napr. predavačky v obchode či čašníci. 

#8 Často meškajú alebo rušia vaše stretnutia. Je to však len jeden zo spôsobov, ako vám dávajú najavo, že “pánmi vzťahu” sú tu oni. 

#9 Je okolo nich priveľa tajomstiev. Veľa vecí vám neprezradia a aj v tom, čo vám povedia, nachádzate veľa nezrovnalostí. Jednoducho cítite, že títo ľudia sú k vám neúprimní. 

#10 Majú obrovský šarm. Napriek všetkému však majú neprekonateľný šarm, ktorým si vás obmotajú okolo prsta, a vďaka ktorému im odpustíte úplne všetko. Práve ich šarm je ich najväčšou zbraňou a vďaka nemu si s vami budú robiť, čo chcú. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov