Skutočná láska sa síce nedá vtesnať do žiadnych šablón, avšak zamilovaní muži prejavujú lásku k žene veľmi podobným spôsobom.

Láska je tou najmocnejšou energiou. Obe pohlavia sú kvôli nej ochotné obetovať všetko. Muži, i keď nevedia vždy vtesnať svoje pocity do slov, vyjadrujú svoju lásku rôznymi spôsobmi. Ak si nie ste isté láskou partnera, zamerajte sa na týchto 8 vecí. Sú signálom toho, že je do vás skutočne zamilovaný. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Stačí mať len otvorené nielen oči, ale i srdce. To totiž to len zriedkakedy sklame. A aj keď možno váš partner nevysloví tie dve „osudové slová,“ môže vás milovať. Tu sú tie najčastejšie signály:

#1 Rešpektuje vás

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

A to bez ohľadu na vaše muchy. Ak vás váš partner miluje, nebude sa snažiť vás zmeniť. Práve naopak. Bude rešpektovať váš názor, i keď sa nie vždy bude zhodovať s tým jeho. Ale o tom je skutočná láska. To najhoršie, čo môžete urobiť, je chcieť silou-mocou zmeniť druhého človeka.

#2 Miluje vás takú, aká ste

Nielenže vás rešpektuje, ale bude chápať i to, čím prechádzate. Nebude mu vadiť, že nie vždy sa budete mať chuť usmievať. Môžete byť pri ňom sama sebou a nemusíte si nasadzovať žiadne masky. Tie nepotrebujete. Partner vás bude rešpektovať práve pre vašu autentickosť.

#3 Vždy je k vám úprimný

Photo by SHTTEFAN on Unsplash

Povie to, čo si naozaj myslí a nie to, čo chcete počuť. Pričom to vie povedať jemným spôsobom, ktorý neznižuje vašu dôstojnosť. Vzťah založený na otvorenosti a dôvere je však nadovšetko. Kto vám povie pravdu, ak nie milujúci partner?

#4 Poteší vás maličkosťami

Lásku vám partner nemusí vždy dokazovať teatrálnym spôsobom. Preto sa pri posudzovaní jeho citov zamerajte skôr na maličkosti. Keď je zima, dá si dole sveter, aby vám bolo príjemne? Kúpi jogurt, ktorý vie, že máte najradšej? Práve z takýchto, na prvý pohľad drobností, sa skladá naozajstná láska. Romantické gestá sú síce pekné, ale väčšinou ide o jednorazovú záležitosť.

#5 Nemá problém ísť s vami hocikam

Photo by Eric Park on Unsplash

Aj keby to mala byť (ne)záživná výstava obrazov. Preňho je hlavné, že ste spolu. Preto si rád rozšíri svoje obzory.

#6 Obráni vás

Nemusí sa popasovať s trojhlavým drakom, avšak novodobý rytier nedovolí, aby vás niekto urážal. Zastane si vás, pretože mu na vás skutočne záleží.

#7 Bojí sa o vás

Photo by JD Mason on Unsplash

Ruka v ruke ide s láskou aj strach. Je to normálne. Ak vás miluje, bojí sa o vás. A preto sa z času na čas potrebuje ubezpečiť o tom, že ste v poriadku. Pozor však na patologickú posadnutosť vašou osobou. Tá, naopak, so skutočnou láskou nemá nič spoločné.

#8 Je dobrý poslucháč

Muž, ktorý vás miluje, vie dobre počúvať. Keďže sa chce o vás dozvedieť čo najviac, dokáže vám pri rozhovore venovať plnú pozornosť. Ste preňho tá najdôležitejšia osoba na svete. Miluje vás, i keď nie vždy zaobalí svoje vyznanie do slov.

Veríme, že máte pri sebe muža, ktorý spĺňa (takmer) všetky body tohto zoznamu.

Pozri aj: 8 fráz, ktorými poviete ešte oveľa viac, ako keď poviete: Ľúbim Ťa

truthinsideofyou
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov