Foto: Photo by CHRISTOPHER MARQUEZ from Pexels

Už sa vám to niekedy stalo?

Stretli ste sa a vy ste mali pocit, že on/ona je presne to, čo ste po celý život hľadali. Všetko sa zdalo byť dokonalé, priam až osudové, až nenadišiel deň, kedy ste sa jednoducho museli rozísť. Vy však máte možno dodnes pocit, že ste prišli o lásku svojho života. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Prečo takíto ľudia odchádzajú? Tu sú 4 najčastejšie dôvody, ktoré popísal portál The minds journal.

#1 Správna osoba, nesprávny čas

Je to veľmi ťažké prijať, no niekedy  sa jednoducho stane, že danú osobu stretnete v ten najmenej vhodný čas, kedy vám okolnosti naozaj neprajú. V takomto prípade je veľmi náročné, priam až nemožné na všetko zabudnúť, pretože viete, že keby ste sa stretli o niečo skôr či neskôr, všetko mohlo byť úplne inak. 

#2 Pretože ste boli ešte primladí

Aj toto sa stáva. Naše zmýšľanie sa vekom prirodzene mení a vyvíja a niekedy sa ocitneme v období, kedy ešte vážnemu vzťahu neprikladáme až takú dôležitosť. Keď však následne zistíme (niekedy až po rokoch), o čo sme prišli, môžeme ľutovať. 

Photo by Maycon Marmo from Pexels

#3 Pretože jeden z vás ešte nebol pripravený

Áno, aj na lásku treba byť pripravený. Keď to tak ale u jedného z partnerov nie je, ten druhý môže spraviť čokoľvek a nič to nezmení. Do vzťahu by jednoducho obaja mali dávať rovnako veľa, inak to fungovať nebude. 

#4 Pretože to možno nebola tá pravá láska

Žiaľ, stať sa môže aj toto a vôbec nejde o ojedinelý prípad. Vy ste možno mali pocit, že ste našli tú pravú, osudovú lásku, no vaša polovička možno všetko brala len ako hru alebo zábavku, čo si veľakrát uvedomíte až neskôr. Tak toto ale pravá láska určite nebola. Chce to len čas (niekedy veľa času) na to, aby ste si to uvedomili. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov