Foto: Photo by ROMAN ODINTSOV from Pexels

Nie každá osoba je tá správna…

Sex by ste si mali vždy užiť, a mať z neho radosť. Ak to tak nie je, niečo nie je v poriadku. S najväčšou pravdepodobnosťou bude problém v tom, že máte sex s tou nesprávnou osobou… Ak sa v tom chcete utvrdiť, všímajte si týchto 9 znamení. 

Popísal ich portál Thought Catalog. 

#1 Vyhýbate sa mu

Ak sa sexu s touto osobou často vyhýbate, a vymýšľate si rôzne výhovorky, ako bolesti hlavy, bolesti brucha, únava a podobne, je to zlé znamenie. 

#2 Cítite, že by ste čas radšej trávili iným spôsobom

Či už osamote alebo síce s touto osobou, no inak – jednoducho cítite, že toto nie je to, čo by ste práve chceli robiť. Ak je to príležitostné, samozrejme je to prirodzené, no nemalo by sa to diať pričasto. 

#3 Neuspokojíte sa

Zo sexu by mali mať rovnaký pôžitok obaja partneri. Ak je to u vás len jednostranné, niet sa čo čudovať, že sa tejto činnosti vyhýbate. 

#4 Predstierate, že ste sa uspokojili

Ťažko povedať, či je horšie toto alebo predošlý bod, v každom prípade však výhrou nie je ani jeden z nich. Ak uspokojenie predstierate len preto, aby ste mali od partnera “pokoj”, pravdepodobne nejde o tú správnu osobu pre vás. 

Photo by W R from Pexels

#5 Radšej sa uspokojíte sami

Ak si máte vybrať, vyriešite to takto, a vaša polovička o tom ani nevie. Ak vás však partner nepriťahuje, alebo ak si v posteli nerozumiete, je to problém.

#6 Nie je medzi vami žiadna vášeň

Bez vášne to jednoducho nikdy nepôjde. Ak medzi vami nie je, môžete robiť čokoľvek, no sex si pravdepodobne poriadne neužije ani jeden z vás. 

#7 Počas sexu myslíte na niekoho iného

Toto je absolútne jasné znamenie toho, že si to s danou osobou vôbec neužívate. Je to o to väčší problém, ak ste spolu aj vo vzťahu. 

#8 Máte sex len kvôli partnerovi

Ak sa často pristihnete pritom, že sa “poddáte” len pre pokoj v domácnosti, určite to nie je pre vás tá správna osoba. Inak by ste si to užili. 

#9 Neužívate si to

Keď sa zamyslíte, ani si nedokážete spomenúť na to, kedy ste si spoločný sex naozaj užili. Najhoršie je, ak trvá tento stav už dlhodobo. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov