Foto: Photo by Taras Chernus on Unsplash

Ruku na srdce, týkajú sa vás?

MáMálokto hovorí o svojom sexuálnom živote rád, no pravdou je, že mnohých ľudí trápi a nie sú s ním spokojní. Keďže o tom však nemajú s kým hovoriť, svoje frustrácie držia v sebe, čo môže celú situáciu zhoršovať ešte viac. 

Ako zistiť, že váš sexuálny život je s vaším partnerom v troskách? Všímajte si týchto 5 znamení, ktoré popísal portál Thought Catalog.

#1 Vaša polovička nehľadí na vaše potreby

Ak je váš partner v posteli egocentrický a zaujíma sa len o seba, ďalšie znamenia si už kvôli potvrdeniu ani nemusíte čítať. Je to žiaľ jasné – váš sexuálny život je v troskách. Ak sa o tom váš partner navyše ani nechce rozprávať, je to nezávideniahodná situácia. 

#2 Váš sex je stereotypný

Presne viete kedy, kde a ako k nemu príde. Máte pocit, že vás už nič nedokáže prekvapiť, beriete to skôr ako “povinnosť” a o nejakej vášni sa hovoriť už vonkoncom nedá. Najhoršie je, keď to vaša polovička ani nemá ochotu meniť, pretože jej to takto vyhovuje. 

Photo by Dainis Graveris from Pexels

#3 O sexe vôbec nehovoríte

Je to pre vás len akási povinná súčasť vzťahu, no vôbec nehovoríte o tom, čo sa vám páči, alebo čo by ste chceli skúsiť, pretože jednému z vás (alebo dokonca obom) je to nepríjemné. Úprimnosť je však mimoriadne dôležitá aj v tomto smere. 

#4 Sex máte len ojedinele

Niektoré páry majú sex niekoľkokrát za deň, iné niekoľkokrát za týždeň, ďalšie niekoľkokrát za mesiac. Nejde o to, koľkokrát ho máte vy, ale o to, či ste spokojní. Ak by ste ho však prijali častejšie, dobré znamenie to určite nie je. 

#5 Váš spoločný sex sa vám jednoducho nepáči

Niečo vám na ňom jednoducho nesedí – nech už je to čokoľvek. Najhoršie je to vtedy, ak je to niečo, čo váš partner nedokáže zmeniť. Určite je však vhodné skúsiť sa o tom s vašou polovičkou aspoň porozprávať. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov