Foto: Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Je rozdiel medzi dievčaťom a ženou, rovnako ako je rozdiel medzi chlapcom a mužom.

Chlapec a muž sa totiž správajú úplne inak. Chlapec sa k vám bude správať ako k obyčajnému dievčatu, no muž sa k vám bude správať ako k výnimočnej dáme. Ako teda vedieť, s ktorým z týchto dvoch typov randíte?

Článok pokračuje pod videom ↓

Napovie vám týchto 5 znakov, ktoré popísal portál The Minds Journal. Týchto 5 vecí je totiž znakom, že randíte len s chlapcom, ktorý uviazol v tele muža. 

#1 Všetko považuje za tragédiu

Pokiaľ nie je muž vyzretý, neustále sa bude na všetko sťažovať. Na veľa práce, na zlých priateľov, na problémy s rodinou – jednoducho na všetko. Má jednoducho rád drámy a veľmi rád a často ich bude prinášať aj do vášho vzťahu. 

#2 Za ten správny názor považuje iba ten svoj

Muž si vypočuje aj váš názor a bude sa v prípade potreby snažiť o kompromis, no chlapec si myslí, že existuje len jediný správny názor – samozrejme ten jeho. O ničom s vami nebude chcieť diskutovať, a keď s ním v niečom nebudete súhlasiť, vyústi to len do ďalšieho konfliktu. 

Photo by Craig Adderley from Pexels

#3 Často sa hádate

Nemusí pritom vôbec ísť o nejaké zásadné veci, časté sú vo vašom vzťahu aj hádky za úplné maličkosti. Ich intenzita sa však, samozrejme, stupňuje so závažnosťou témy. Len ťažko si preto dokážete predstaviť, že by ste sa dohodli na niečom naozaj dôležitom. 

#4 Neustále sa stavia do role obete

Nevyzretý muž potrebuje, aby ho neustále niekto ľutoval. Často vám preto bude rozprávať o svojej ťažkej minulosti, ťažkej prítomnosti a ťažkej budúcnosti – neuvedomujúc si, že niektoré z jeho “problémov” sú pre ľudí so skutočnými problémami len banality. 

#5 Používa “trucovanie” na to, aby dosiahol, čo chce

Dospelý muž so zdravým sebavedomím vami nikdy nebude manipulovať a nebude sa snažiť “vytrestať vás” trucovaním. U chlapcov je to však niečo úplne bežné a stretnete sa s tým často. Vopred si preto premyslite, aké hranice si vo vašom vzťahu nastavíte, a či vám to zato stojí. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov