Ako by ste reagovali na to, keby vám v telefóne pípne správa od človeka, o ktorom ste nepočuli celé roky? A to, čo píše, je naozaj nezvyčajné. Priznáva sa, že bol kedysi do vás zamilovaný!

To, čo urobila táto žena, si vyžaduje skutočnú odvahu. Viete si predstaviť, že by ste mali tie „gule“ a napísali správu všetkým svojim platonickým láskam? V správe by ste sa z čista-jasna vyznali zo svojich dávnych citov. Presne to urobila Jen Glatz. A na svoje netradičné vyznania lásky dostala naozaj rôznorodé odpovede. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Keď sme boli do niekoho zaľúbení, snažili sme sa naňho zapôsobiť. Za nič na svete by sme vtedy svoje city nepriznali. Hrali sme sa na hrdinov, dúfajúc, že objekt našich túžob naberie odvahu a osloví nás. To sa však nestalo.

Takmer 30-ročná Jen mala podobnú mladosť ako ja či vy. Taktiež sa v jej živote mihlo zopár nenaplnených lások. Tvrdí, že viac ju trápi to, ako zaplatí nájom, než to, čo si o nej myslia ostatní. Možno aj preto sa rozhodla pre naozaj netradičný experiment.

V jeden piatkový večer sa neskutočne nudila. Pospomínala si na mená svojich bývalých lások a skoncipovala správu. Každému z nich poslala tú istú. Ak jej odpísali, ďalej s nimi nekomunikovala. Priznáva, že by to bolo prinajmenšom čudné. A takéto boli reakcie na jej netradičné vyznanie:

S týmto mužom ostali len priatelia. Ani jeden z nich sa nemal k činu. Niekde nastala chyba

Jen Glantz

Tajomný muž, s ktorým Jen v skutočnosti nikdy neprehovorila ani slovo… A teraz sa jej priznal, že je gay (i keď Jen tvrdí, že to tušila aj vtedy).

Jen Glantz

Keď sa zamilujete do jediného kolegu. To, že sa zaľúbil do inej, určite urazí vašu ženskú ješitnosť

Jen Glantz

A niekto jej odpisuje doteraz…

Jen Glantz

Jen je vo fungujúcom partnerskom zväzku. Vraví však, že je za tento experiment vďačná. A čo vy? Odvážili by ste sa k takémuto kroku?

Pozri aj: Láska trochu inak: 9 psychologických a biologických dôvodov, prečo sa do niekoho zamilujeme

elitedaily

 

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov