Foto: pixabay.com

Niektorým ľuďom je to jednoducho súdené.

Jednému z nedávnych prieskumov sa podarilo zistiť, že takmer až 60% mileniálov je osamelých. Prečo je to tak? Veď predsa žijeme v dobe, kedy disponujeme obrovským množstvom príležitostí na zoznámenie sa… Zdá sa preto, že problém bude v niečom inom.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak tipujete, že v nás, odhadujete správne. Čoraz viac ľudí je totiž prototypom človeka, ktorý je jednoducho odsúdený na to, aby zostal navždy sám. O aké typy ľudí ide? Popísal ich portál Brightside.

#1 Večné deti

Určite aj vy máte vo svojom okolí niekoho takého, komu ťahá na 40-tku, no stále býva s rodičmi – preto, že mu je to jednoducho pohodlné. Takýto človek len ťažko vystúpi zo svojej zóny komfortu a obetuje svoje pohodlie vzťahu. 

#2 “Sochári”

Títo ľudia nie sú nikdy s ničím (a s nikým) spokojní. Svojho potenciálneho partnera by nevideli ako rovnocenného človeka, ale ako niekoho, koho je potrebné “otesať” a prispôsobiť si ho tak svojim túžbam a potrebám. Takto by to však vo vzťahu samozrejme fungovať nemalo. 

pixabay.com

#3 Vtipálkovia

Áno, zmysel pre humor je korením každého vzťahu a je nesmierne dôležité, aby sa spolu dvojica dokázala poriadne zasmiať. Iné však je, keď viete, že od toho druhého nemôžete čakať, že by povedal niečo vážne…

#4 Márnotratní

A potom sú tu tí, ktorí si myslia, že za peniaze si kúpia naozaj všetko. Radi vzbudzujú dojem niekoho, kto si môže dovoliť všetko a veľakrát berú aj svoju polovičku len ako “dizajnový doplnok”.

#5 Večne nespokojní

Dokážete si predstaviť, že by ste museli žiť s niekým, kto sa večne na všetko sťažuje a nie je spokojný vôbec s ničím? To by asi nevydržal naozaj nikto. 

pixabay.com

#6 Zaneprázdnení smartfónom

Títo ľudia sú neustále zaneprázdnení svojím smartfónom. Celý svoj život majú zdokumentovaný na sociálnych sieťach a smartfón je ich predĺženou rukou. 

#7 Aktivisti

Títo ľudia majú často tendenciu vidieť vo svojom okolí potenciálnych nováčikov v oblasti, ktorej sa naplno venujú. Sú precitlivení na vtipy z tohto poľa a od svojej polovičky vyžadujú, aby mala pre ich presvedčenia rovnako veľký zápal. 

#8 Zúfalí

Títo ľudia to zas s hľadaním svojej polovičky preháňajú. Boli by ochotní spraviť čokoľvek len preto, aby sa s niekým zosobášili a mali deti. Ich túžba je však až taká prehnaná, že každého ihneď odplaší. 

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov