Autor fotky: Kieu Tien Nguyen na Pexels

Disponujete nimi aj vy?

Citlivých ľudí vo svete až tak veľa nie je. Od bežných ľudí sa líšia nielen celkovo iným vnímaním sveta, ale aj svojimi vlastnosťami, ktoré pokojne môžeme označiť za “superschopnosti”. Ak k citlivým ľuďom patríte aj vy, určite sa v nich nájdete. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal ich portál Learning Mind. 

#1 Sú empatickí

Vysoká citlivosť a empatia idú ruka v ruke. Empatia je dnes pre mnohých ľudí už skôr cudzím pojmom, pre citlivých ľudí to však neplatí.

#2 Sú ohľaduplní 

Rovnako je to aj s ohľaduplnosťou. Zatiaľ čo množstvo ľudí dnes túto vlastnosť postráda a myslia len na seba, ľudia s vysokou citlivosťou s ohľaduplnosťou problém nemajú – práve naopak. Majú jej na rozdávanie. 

#3 Majú otvorenú myseľ

Svet pre nich nie je len čierny alebo biely, ale plný tých najpestrejších farieb. Majú otvorenú myseľ a stále sú otvorení novým možnostiam. 

#4 Majú dokonale vyvinutú intuíciu

Ľudia si z nich niekedy robia žarty, že majú vešteckú guľu. Nie je to však preto, že by mali nejaké nadprirodzené schopnosti, ale preto, že majú naozaj dokonale vyvinutú intuíciu. 

Autor fotky: Matheus Bertelli na Pexels

#5 Disponujú skvelou predstavivosťou

Pokiaľ príde na kreativitu či schopnosť vizualizácie, týmto ľuďom môže niekto len sotva konkurovať. Ich predstavivosť dosahuje mimoriadne vysokú úroveň. 

#6 Sú vynikajúcimi poslucháčmi

Ľudia sa im často a radi zverujú so svojimi problémami a obavami, pretože sú naozaj vynikajúcimi poslucháčmi. Vypočujú si vás bez zbytočného súdenia a pokiaľ to bude v ich silách, pomôžu vám, ako len dokážu.

#7 Ich láska je veľmi hlboká

Keď milujú, milujú naozaj celým svojím srdcom a bezvýhradne. Ich láska je absolútne čistá a nepodmienečná. Títo ľudia vám dajú toľko lásky, ako nikto iný. 

#8 Sú vynikajúcimi lídrami

Ľudia si lídra veľakrát vybavia ako niekoho chladného, kto je orientovaný len na dosahovanie cieľov. Práve preto sú ale vysoko citliví ľudia tými najlepšími lídrami. Sú mentálne silní, empatickí, ľudia v nich majú dôveru a majú prirodzený rešpekt. 

learningmind
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov