Toto môže byť malý ťahák pre mužov, ktorí by radi prekvapili svoju partnerku.

Láska je nádherná. Najmä vtedy, keď skutočne pramení z nášho vnútra. Vtedy by sme najradšej urobili všetko preto, aby sme potešili nášho partnera. Drvivá väčšina žien miluje malé prekvapenia, cez ktoré im partner môže prejaviť lásku, avšak takmer žiadna z nich o ne otvorene nepožiada.

Článok pokračuje pod videom ↓

Muži si len máločo vedia otvorene domyslieť, preto sme pre nich pripravili malý návod. Toto je 8 drobných prekvapení, ktoré určite ocení každá žena.

#1 Raňajky do postele

Photo by Toa Heftiba on Unsplash

Väčšina žien strávi v kuchyni nemálo času. Preto jej veľmi dobre padne, ak ju z času na čas partner prekvapí. Nemusí to byť hneď trojchodový obed. Stačia aj vlastnoručne pripravené raňajky, ktoré jej prinesie do postele. Týmto milým gestom zaručene nič nepokazíte.

#2 Drobné odkazy

Photo by Patrick Perkins on Unsplash

Ak na ňu myslíte, skúste jej nechať drobný odkaz na chladničke či v kúpeľni. Poteší aj smajlík. Aj takáto maličkosť vie krásne spríjemniť deň.

#3 Nečakaný nákup

Photo by Becca McHaffie on Unsplash

Raz za čas môžu i muži prejaviť iniciatívu a zobrať svoju nežnejšiu polovičku na nákup. Nemusíte však vyštartovať do drahých butikov. Toto gesto sa cení, i keď zaparkujete v obchodnom centre, kde si žena môže kúpiť zopár drobností.

#4 Rande

Photo by Ashley Schulze on Unsplash

Na rande si môžete vyjsť, aj keď bývate v spoločnej domácnosti. Zoberte partnerku na drink či večeru. Alebo sa choďte len tak prejsť po námestí. Určite ocení aj toto gesto.

#5 Poupratujte

Photo by The Creative Exchange on Unsplash

Aspoň na jeden deň sa skúste zhostiť domácich prác. Nechajte ju s knižkou v posteli a naštartujte vysávač. Uvidíte, že byť ženou je niekedy poriadna makačka. Okrem toho vaša milovaná určite ocení vašu aktivitu.

#6 Romantický výlet

Photo by Paula May on Unsplash

Každému dobre padne, ak z času na čas vypadne z domu. Preto sa tomuto nápadu poteší aj vaša polovička. Môžete sa vybrať do prírody alebo do neďalekého mesta. Hlavné je nesedieť doma a užiť si spoločné chvíle naplno.

#7 Kytica kvetov

Photo by Brigitte Tohm on Unsplash

Ak jej ju dáte doručiť rovno do práce, určite ju to príjemne prekvapí. Toto milé prekvapenie si bude ešte dlho pamätať. Ženy od nepamäti milovali kvety, preto by ste na ne nemali zabúdať.

#8 Pochvala

Photo by Hean Prinsloo on Unsplash

V správne fungujúcom vzťahu by partneri mali držať spolu. To najhoršie, čo môžete urobiť, je vzájomne si podkopávať nohy na verejnosti. Ak ju chcete potešiť, pochváľte ju pred ostatnými. Z vás neubudne, ju to poteší a vy v jej očiach vyrastiete.

Pozri aj: Hovorí sa, že muži nie sú príliš romantické stvorenia. Týchto 9 drobností však ocení každý

peacequarters
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov