Foto: Image by Isabel García from Pixabay

Čakáte na svoju spriaznenú dušu, no zdá sa vám, že stále neprichádza?

Možno sa vám to naozaj len zdá, a je možné, že je už na ceste. Naša spriaznená duša totiž príde vždy až vtedy, keď sme na ňu vnútorne pripravení. Pravda je však taká, že keď sa spriaznená duša blíži, vo vašom živote sa môžu začať diať “zvláštne” veci, ktoré sú znamením toho, že sa to už blíži.

O aké znamenia ide, popísal portál The Minds Journal. 

#1 Máte romantické sny

V poslednom období sa vám začali snívať “zvláštne” sny. Spravidla sú o láske a o šťastných vzťahoch, pričom ich hlavnou postavou ste vy. Možno nevidíte tvár svojej spriaznenej duše, no budíte sa s pocitom obrovskej radosti, nadšenia a presvedčenia, že sa to blíži. 

#2 Pociťujete potrebu stať sa lepším človekom

Už nejaký ten čas máte obrovskú chuť pracovať na sebe, zlepšovať sa a jednoducho byť lepším človekom – či už po mentálnej, duševnej alebo fyzickej stránke (alebo vo väčšine prípadov vo všetkých oblastiach naraz). Keď to príde, jednoducho chcete byť najlepšou verziou seba samého. 

#3 Všetko vám začína dávať zmysel

Možno ste si v živote prešli neľahkými obdobiami, no teraz už vidíte, prečo sa to všetko stalo. Malo to tak byť, aby ste boli práve teraz práve tam, kde ste. Jednotlivé dieliky skladačky do seba konečne zapadli.

Image by TRAN HUYNH from Pixabay

#4 Začínate vidieť lásku všade vôkol seba

Aj keď je doba chladná a plná negativity, vás to neovplyvňuje, a zameriavate sa len na to dobré. Všade okolo vás vidíte lásku a niečo, za čo môžete byť vďační. Váš pohľad na svet sa jednoducho kompletne zmenil. 

#5 Už viete, čo chcete

Predtým ste možno nevedeli presne definovať, čo od svojho partnera čakáte, a čo vo vzťahu hľadáte. Preto mohli byť vaše vzťahy veľmi chaotické a nestále. Teraz to už však viete úplne presne, máte svoje nároky a nepoľavíte z nich. 

#6 Otvorili ste sa novým možnostiam

V dôsledku predošlých sklamaní ste sa možno na nejaký čas uzavreli, no vaše srdce je už teraz otvorené, a čaká na to najkrajšie, čo ho doteraz stretlo. Jednoducho ste sa otvorili novým možnostiam a viete, že vás čaká niečo skvelé. 

#7 Máte oveľa viac energie ako kedykoľvek predtým

Ani sami neviete prečo, no v poslednom období máte energie na rozdávanie. Máte chuť pracovať na sebe, pracovať na nových veciach, a doslova žiarite. Aj toto je jeden zo znakov, že vaša spriaznená duša je už na ceste. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov