Foto: Photo by Helena Lopes from Pexels

Či si už chcete pritiahnuť lásku alebo priateľstvo, tieto tipy vám pomôžu.

Mať v živote nejakú spriaznenú dušu je jeden z najväčších darov, aký môžeme dostať. Či už ide o partnera/partnerku, najlepšieho priateľa či niekoho z rodiny, pri tejto osobe sa cítite tak, ako pri nikom inom. Ste vzájomne “prepojení” takmer vo všetkom a celé toto vaše puto je priam magické. Nie každý má však to šťastie takúto osobu skutočne nájsť. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak po tom však túžite, začnite sa riadiť týmito 10 tipmi založenými na zákone príťažlivosti. Zverejnil ich portál Your Tango.

Array

#1 Jasne si určite, čo naozaj chcete

Zákon príťažlivosti funguje na 100 % len vtedy, keď si to, po čom túžite, čo najpresnejšie definujete. Presne si teda určite, či chcete priateľstvo alebo lásku a tiež si presne špecifikujte, aké vlastnosti by mala táto osoba mať, po akých spoločných zážitkoch túžite a podobne. 

#2 Predstavujte si, že ste ju už našli

Vizualizácie sú pri plnení snov základom úspechu. Keď preto budete mať aspoň minútku času, predstavujte si, aké by to bolo, keby táto osoba vo vašom živote už bola. Precíťte radosť z jej prítomnosti vo vašom živote každou bunkou svojho tela. 

#3 Najprv sa zamilujte do seba

Bez ohľadu na to, koho hľadáte, najprv sa musíte zamilovať sami do seba. Vaša spriaznená duša vám bude do života poslaná až vtedy, keď so sebou budete úplne spokojní. 

#4 Povedzte NIE žiarlivosti

Žiarlivosť je jednou z najnegatívnejších emócií a nech ste naladení akokoľvek pozitívne, práve žiarlivosť dokáže všetko zničiť. Ak je teda vaším problémom, najprv sa jej budete musieť zbaviť. Inak bude brániť príchodu spriaznenej duše do vášho života. 

#5 Nevzdávajte sa

Zázraky sa (zvyčajne) nedejú za niekoľko dní, a nie je náhodou, že sa hovorí, že na dobré sa čaká. Ak teda vaša spriaznená duša nechodí celé týždne či mesiace, nezúfajte a nestrácajte nádej. Možno je to len test toho, ako veľmi to chcete. 

Photo by Lina Kivaka from Pexels

#6 Nepochybujte o tom, že sa to stane

Ak využívate zákon príťažlivosti, od prvého momentu si musíte byť na 100 % istí, že akékoľvek vaše želanie sa splní – je len otázkou času, kedy presne to bude. Dôverujte preto správnemu načasovaniu a nepochybujte o tom, že to príde. 

#7 Buďte najlepšou verziou seba samého

Každý krok, ktorý speje k sebarozvoju, bude vždy odmenený. Pracovať na sebe je preto to najlepšie, čo môžete spraviť. Ak v sebarozvoji vytrváte, uvidíte, že všetky vaše želania sa začnú plniť oveľa rýchlejšie. 

#8 Užívajte si aj aktuálne obdobie

Je úplne v poriadku mať želania a sny, no kľúčom k tomu, aby sa splnili, je byť spokojný už aj s tým, čo máme. Ak si teda do života chcete pritiahnuť spriaznenú dušu, najprv sa musíte naučiť milovať aj chvíle, kedy ste sami. 

#9 Myslite pozitívne

Aj keď sa veci možno nevyvíjajú podľa vašich predstáv, vždy sa snažte myslieť pozitívne. Pozitívne myšlienky totiž priťahujú dobré veci, zatiaľčo tie negatívne ich odďaľujú. Snažte sa preto presne usmerniť, kam budú vaše myšlienky smerovať. 

#10 Nepýtajte sa, ako sa to stane

Toto je jednou z najčastejších chýb pri želaniach prostredníctvom zákona príťažlivosti. Ľudia sa až príliš zaoberajú tým, ako sa to stane – to však vôbec nie je vaša vec. Len špecifikujte svoje želanie, dôverujte tomu, že sa splní, a zázrak príde sám. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov