Foto: Photo by Leah Kelley from Pexels

Nájsť ju je náročné, no nie nemožné.

Máte za sebou už niekoľko nevydarených vzťahov a prestávate dúfať, že raz naozaj nájdete „tú pravú“ lásku? A možno ste ju už dokonca našli, len si to neuvedomujete, pretože prehliadate isté znamenia a signály.

Článok pokračuje pod videom ↓

Toto je podľa portálu The minds journal 9 znamení, že ste našli lásku svojho života.

#1 Premýšľate ako “my”

Či pri robení raňajok, výbere bytových doplnkov alebo pri dlhodobom plánovaní budúcnosti, už viac nepremýšľate ako “ja”. Podvedome premýšľate automaticky ako “my”.

#2 Je prvou osobou, na ktorú si spomeniete, keď sa niečo stane

A to bez ohľadu na to, čo ide o niečo dobré alebo o niečo zlé. Keď sa vám niečo stane, jednoducho sa o to ihneď túžite podeliť s ním/s ňou. 

#3 Predtým, ako odsúhlasíte niečo dôležité, opýtate sa na jej/jeho názor

Keď máte vo svojom živote spraviť nejaký dôležitý a významný krok, nespravíte to bez toho, aby ste sa najprv neopýtali na jej/jeho názor. 

#4 Keď sa usmeje, usmievate sa aj vy

A to bez toho, aby sa o to snažil/a. Jeho/jej radosť jednoducho automaticky spraví radosť aj vám. Rovnako to však funguje aj naopak – keď sa trápi, trápite sa aj vy a spravíte čokoľvek preto, aby ste jej/mu pomohli. 

pexels.com

#5 Radšej sa budete hádať s ním/s ňou, ako sa smiať s kýmkoľvek iným

Viete, že žiaden vzťah nie je prechádzkou ružovou záhradou a je prirodzené, že z času na čas budete musieť riešiť nejaké nezhody. Napriek tomu vám to však zato stojí. 

#6 Obaja sa vo vašom vzťahu cítite dobre

Váš vzťah plynie prirodzene a nič nesilíte. Jeden pri druhom sa cítite šťastne, bezpečne a máte pocit, že toto je presne to, na čo ste čakali celý život. 

#7 Budúcnosť vám viac nenaháňa strach

Mnoho ľudí má z budúcnosti strach a je to vlastne prirodzené. Neviete, čo nás čaká a je to jednou veľkou neznámou, no teraz už viete, že nech to bude čokoľvek, nebudete na to sami. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov