Foto: Photo by Tim Mossholder from Pexels

Ak muž tieto vlastnosti nemá, jej srdce si nezíska.

…a keď aj získa, určite nie dlhodobo. Mentálne silná žena totiž potrebuje muža a nie chlapca. Potrebuje cítiť lásku, podporu, úctu a stabilitu. Vie, čo potrebuje a vie, čo chce. A zo svojich nárokov za žiadnych okolností nepoľaví.

Článok pokračuje pod videom ↓

Aké vlastností teda mentálne silná žena potrebuje vidieť u svojho partnera? Odpoveď poskytol portál The minds journal.

#1 Sebaistotu

Netreba si, samozrejme, mýliť sebaistotu s prehnaným sebavedomím – všetkého veľa škodí. Psychicky silná žena pri sebe však potrebuje muža, ktorý verí nielen v ňu, ale rovnako tak aj v seba.

#2 Má efektívnu komunikáciu

Nemal by byť výstredným a večne urečneným „zabávačom“, práve naopak. Dokáže druhým načúvať a nehovorí zbytočne veľa.

#3 Má zmysel pre humor

V živote každého nastanú situácie, kedy to jediné, čo vám zastáva, je len nad všetkým sa poriadne zasmiať. A zasmiať sa na sebe dokážu naozaj len mentálne silní ľudia.

Photo by Martin Péchy from Pexels

#4 Je ambiciózny

Pre silnú ženu je atraktívny jedine muž, ktorý je ambiciózny. Mal by vedieť, čo chce a nemal by sa báť podniknúť kroky na to, aby to dosiahol.

#5 Nezáleží mu na názore druhých

To, čo si o ňom myslia druhí ľudia, ho už dávno prestalo zaujímať. Robí to, čo ho robí šťastným a je mu úplne jedno, čo na to povedia kolegovia, susedia či hoci aj priatelia.

#6 Dokáže viesť, ale i nasledovať

Nerobí mu problém chopiť sa iniciatívy, avšak rovnako dobre vie rozoznať situácie, kedy má niekoho nasledovať. Dokáže sa stotožniť aj s touto rolou a vôbec mu to nerobí problém.

#7 Svoju ženu si bude vážiť

K svojej partnerke sa bude vždy správať so všetkou úctou a pokorou. Bude hrdý na jej úspechy a nebude mať problém pochváliť ju, keďže ju považuje za rovnocenného partnera.

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov