Foto: Image by _freakwave_ from Pixabay

Keď už je dnes ten Halloween…

Máte radi strašidelné či hrôzostrašné príbehy? Ak áno, určite sa zhodneme na tom, že úplne iný rozmer nadobúdajú, keď sa o nich dozvieme, že sú skutočne pravdivé…

Článok pokračuje pod videom ↓

Strašidelné skutočné príbehy

Tieto príbehy také, žiaľ, sú. Zozbieral ich portál Thought Catalog od svojich čitateľov a je isté, že dnes vám nedajú spať. 

#1 Nie tak dávno som v televíznych novinách zazrela neuveriteľný prípad. Hovorili o dievčati, ktoré šlo neskoro v noci domov z klubu. Počas cesty domov ju znásilnili 3x – a to traja rôzni muži, na troch rôznych miestach. Všetky tri znásilnenia boli natočené na troch rôznych bezpečnostných kamerách…”

#2 “Predstavte si, že napríklad taký Issei Sagawa, kanibal, ktorý verejne priznáva, že stále fantazíruje o vraždení a jedení žien (po tom, čo ich vraždil a jedol v Paríži), je stále na slobode a voľne behá po Japonsku.”

#3 “Mne príde strašidelný príbeh ženy, ktorá bola unesená a následne znásilnená dvomi mužmi. Tí ju potom bodli do krku nožom presne 30x. Viete si predstaviť, ako to asi vyzeralo… Ona sa však bola schopná v takomto stave doplaziť do nemocnice, takmer bez hlavy, a prežila! Dnes je významnou motivačnou rečníčkou a autorkou úspešnej knihy.”

#4 “Pred deviatimi rokmi som býval v Kalifornii. Každý deň, ako som chodil domov, obdivoval som balkón na treťom poschodí – bolo pred Halloweenom a majiteľ bytu ho vyzdobil figurínou mŕtvoly, ktorá bola prehnutá cez stoličku. Vyzeralo to skvele, akurát som premýšľal, prečo ho v noci nenasvietil. Po niekoľkých dňoch sme sa ale dozvedeli šokujúcu správu. Majiteľ toho bytu spáchal samovraždu a na balkóne nebola figurína, ale jeho telo. A my sme ho celé dni obdivovali ako výzdobu a hovorili sme si, aké je to cool…”

#5 “Práve som dopozeral dokument o Colleen Stan. 7 rokov bola väznená sadistom, ktorý ju znásilňoval a držal ju uväznenú v truhle, ktorú mal umiestnenú pod svojou posteľou. Colleen v nej bola zavretá 22 hodín denne, po dobu celých 7 rokov!”

#6  “Weepy Voiced Killer bol skutočným šialencom. Zabíjal ľudí a potom volal z telefónnych búdok na políciu, pričom plakal a prosil policajtov, aby ho zastavili a chytili. Je to šialené, ale záznamy týchto hovorov nájdete aj na Youtube.”

#7 “Moja stará mama pracovala v zariadení pre duševne chorých. Bolo to ale miesto, kde zatvárali väzňov, ktorí boli odsúdení pre spáchanie trestných činov, ktoré boli tak hrozné, že títo ľudia boli považovaní za psychicky chorých. V jeden deň sa sem dostal pacient, ktorému sa moja stará mama VEĽMI páčila. Bol odsúdený za vraždu oboch svojich rodičov, ktorých zaškrtil. Ich telá schoval pod podlahu, no mŕtvolu svojej mamy občas vytiahol, aby s ňou mal sex. Susedia ale po niekoľkých mesiacoch ucítili neznesiteľný hnilobný zápach, a tak ho chytili. Moja stará mama bývala v pešej vzdialenosti od tohto zariadenia a niektorí pacienti, ktorí mali povolené vychádzky, to veľmi dobre vedeli. Jeden z nich to prezradil tomu bláznovi a jemu sa v jednu noc podarilo utiecť. Šialene začal búchať na vchodové dvere domu mojej babky a prosil ju, aby mu otvorila. Pomoc našťastie dorazila veľmi rýchlo, no moji starí rodičia sa po tomto incidente napriek tomu okamžite presťahovali…”

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov