Máte radi príbehy, ktoré vám naženú zimomriavky?

Verte tomu, že tieto krátke príbehy, s ktorými sa ľudia podelili na jednom portály, vám ich jednoznačne naženú. Odporúčame ich preto radšej nečítať pred spaním, a to najmä v prípade, ak ste sami doma alebo sa chystáte vyraziť na noc niekam von.

Článok pokračuje pod videom ↓

Posledný deň na Zemi

Od druhej poobede do jedenástej v noci som pracoval na benzínovej pumpe. Jedného večera ku mne prikročil pán a opýtal sa ma, ako si užívam svoj posledný deň na Zemi. Odkráčal preč skôr, ako som na jeho otázku vôbec stihol zareagovať.

Nájdená noha

Jedného dňa sme s kolegom kosili trávnik pozdĺž cyklotrasy, keď sme zrazu objavili nohu. Bola odrezaná od kolena nižšie a v značnom štádiu rozkladu. Okamžite sme zavolali policajtov, nikdy sa však nepodarilo zistiť, komu noha patrila a ako sa na miesto nájdenia dostala. Jednoznačne to nebol príjemný zážitok.

unsplash.com

Zvláštna študentka

Mal som na škole jednu študentku, ktorá bola naozaj zvláštna. Pôvodne navštevovala inú školu, keď ma však stretla, rozhodla sa, že bude navštevovať moje hodiny. Keďže som bol v meste nový, nosila mi darčeky na privítanie. Občas mi doniesla jedlo, pohľadnicu alebo knihu. Myslel som si, že je to trochu cez čiaru, ale nechal som to tak. Potom si ma však pridala na sociálne siete a keď som nereagoval na jej neprestajné správy, bola z toho celkom nervózna. Po čase sa zrazu na niekoľko mesiacov vyparila. Myslel som si, že sa vrátila na svoju školu alebo som ju jednoducho omrzel. Zrazu sa však objavila opäť a dala mi obálku plnú fotografií. Na všetkých som bol ja, ako učím. Nemal som ani tušenia, že na všetkých tých hodinách bola a fotila ma.

Obchod

Často navštevujem obchod, ktorý je otvorený nonstop. Raz som tam šiel o druhej v noci a pri vchode sedel pán v elektrickom vozíčku. Vyzeral, že zaspal. Keď som o 20 minút neskôr odchádzal, ešte vždy spal a ja som ho nechcel budiť. O deň neskôr som zistil, že ten pán nespal ale na ceste do obchodu zomrel a veľkú časť noci si to nikto nevšimol.

unsplash.com

Výmena zámkov

Jedného dňa prišiel muž z bezpečnostnej služby vymeniť zámok v mojom byte. O niekoľko hodín neskôr prišiel skutočný príslušník bezpečnostnej služby vymeniť zámok na mojom byte.

Vrah

Raz vošiel do obchodu zákazník, ktorý mal na sebe hrubú čiapku, kabát a pod ním mal viditeľne niečo pripnuté. Zdalo sa, že to bola zbraň alebo výbušnina. Keď odišiel, napísal som o tejto zvláštnej skúsenosti svojej manželke. Ten chlap sa však o 15 minút vrátil a viedol so mnou debatu o náboženstve a o tom, aký je Obama zlý. Poďakoval mi za slušnosť a opäť odišiel. Neskôr sa ukázalo, že sa skutočne chystal zabíjať a jeho rukou zomreli traja ľudia.

Prichytený pri čine

V 90. rokoch som pracoval v rádiu a v ten deň som mal odštartovať sobotňajšiu show. Vošiel som dnu a zamkol som za sebou dvere. Chcel som si všetko načas pripraviť, zrazu som však našiel svojho mŕtveho šéfa. Sedel na stoličke a okolo krku mal uviazanú kravatu, ktorú druhým koncom uviazal o regál za ním. Nohavice mal stiahnuté až ku členom a v rukách mal svoj pohlavný orgán, ešte stále v erekcii. Od toho dňa som pil naozaj veľa alkoholu.

Zažili ste niekedy niečo mimoriadne desivé? Podeľte sa s nami v komentároch.

Pozri aj: 7 fotografií, pri ktorých budete ľutovať, že ste si ich pozreli pred spaním

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov