Foto: Photo by Jonathan Borba from Pexels

Pohodlnejšie je zakrývať si pred nimi oči.

Sú veci, ktoré nie je práve najjednoduchšie prijať, a oveľa pohodlnejšie je zakrývať si pred nimi oči. Presne takých je aj týchto 7 lekcií o láske, ktoré možno zabolia, alebo ich nie je jednoduché spracovať, no skôr či neskôr ich musí prijať každý z nás. 

Popísal ich portál Thought Catalog.

#1 Počas života sa zaľubite veľakrát

Keď práve máte zlomené srdce, zrejme si myslíte, že sa nezamilujete už nikdy. Omyl. Zamilujete sa ešte veľakrát. Akurát nie vždy to vyjde, a podobných sklamaní zažijete zrejme ešte viacero. 

#2 Láska odhaľuje našu zraniteľnosť

Je to jednoducho jeden z jej zákonov. Kto úprimne a srdcom miluje, ten sa stáva zraniteľným. Ak to odmietate prijať, odmietate prijať aj lásku. 

#3 Láska nemá bolieť

Hovorí sa, že keď to nebolí, nie je to láska. To je hlúposť. Láska nie je to, čo bolí. Sú to klamstvá, sklamania či zavádzanie. Láska sama o sebe má do vášho života prinášať jedine radosť. 

#4 Láska je zakaždým iná

Každý jeden váš vzťah bude úplne iný, a každého zo svojich partnerov budete ľúbiť iným spôsobom. Neznamená to, že niečo robíte nesprávne. 

Photo by Elina Sazonova from Pexels

#5 Láska nie je vášeň

Mnoho ľudí si tieto dve veci zamieňa, a potom sa zbytočne dostávajú do nepríjemných životných situácií. Láska a vášeň či túžba sú dve úplne rozdielne veci. 

#6 Láska má byť bezpodmienečná

Ak niekoho ľúbite, musí to byť bezpodmienečne. To, čo si vyžaduje kompromisy a nejaké obety, je už samotný vzťah. 

#7 Láska vás zmení

Každý jeden vzťah vás nejakým spôsobom zmení. Jeden vám ukáže, čo v živote nechcete, ďalší vás zas naučí, čo presne chcete. Nechajte sa viesť a prijmite všetky tieto vzácne lekcie. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov