Muži sú možno komplikovaní, ale nie zas až tak.

O mužoch sa veľakrát hovorí, že nie všetko, čo povedia, musí byť zákonite pravda. Hovorí sa, že si radi vymýšľajú. A tak je niekedy ťažké povedať, kedy muž klame alebo kedy naozaj hovorí pravdu. Samozrejme, nieže by to so ženami bolo jednoduchšie, ale tentokrát sa pozrieme bližšie práve na mužov. Ak teda chlap povie niektorú z týchto šiestich vecí, potom si môžete byť istí, že to skutočne myslí vážne.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Keď povie, že je pripravený na záväzky

Všetci veľmi dobre vieme, aké je to s chlapmi a záväzkami, žiaden z nich túto tému neberie príliš vážne. Ale keď to s vami myslí naozaj vážne a keď je presvedčený, že ste láska jeho života, potom môžete mať istotu, že ak je pripravený sa zaviazať, potom naozaj pripravený je.

#2 Keď povie, že chce, aby ste spoznali jeho rodinu

Takmer každý robí zo stretnutia s rodinou obrovskú udalosť. A koniec koncov, veď možno to obrovská udalosť v živote každého človeka aj je. A nikto neprivedie domov „ukázať“ len tak hocikoho. Takže ak vás chce pozvať a chce, aby ste aj vy spoznali túto časť jeho života, zrejme máte v jeho srdci naozaj špeciálne miesto a vzťah berie naozaj vážne.

unsplash.com

#3 Keď vám povie, že má strach

Nikto sa nepriznáva rád, že má strach. A už vôbec nie muži. Veď muži sa predsa vždy stavajú do úlohy, že oni sa neboja ničoho. Práve preto, keď sa vám zdôverí s tak intímnou záležitosťou, potom je zrejmé, že vám dôveruje. Je to pre neho síce ťažké, ale cíti, že ste tá osoba, s ktorou sa môže rozprávať o každej jednej veci, že ste tá osoba, ktorá ho vypočuje a poradí mu či pomôže.

#4 Keď povie, že vás miluje

Áno, áno, áno chápem, tie slová môže povedať hocikedy a nemusí to byť pravda, ale povedať „milujem ťa“ sa dá aj inými spôsobmi, jediné, čo stačí, je lepšie počúvať. Pokiaľ ide o city, muži nie sú takí otvorení ako ženy a preto sa muž môže vyjadriť úplne inak. Ale nezabúdajte na to, že každá pekná vec či každé pekné slovo vyjadrené na účet ženy má určite príchuť náklonnosti.

#5 Keď začne rozprávať o budúcnosti

Ako už bolo vyššie spomínané, muži a záväzky, to nie je veľmi jednoduchá kombinácia. A aj z tohto dôvodu, ak muž sám začne rozprávať o vašej spoločnej budúcnosti, potom je jasné, že už dospel do toho štádia, kedy pochopil, že raz v živote sa aj tak bude musieť usadiť a založiť si rodinu. A taktiež dospel do štádia, kedy pochopil, že chce, aby to bolo práve s vami.

#6 Keď vám povie čokoľvek, čo nechcete počuť

Nikto nemá rád krutú pravdu. Nepočúva sa príliš dobre. Príliš nelichotí našim ušiam. A už iba preto, ak muž povie práve to, čo by ste najradšej nepočuli, potom môžete mať takmer úplnú istotu, že to bude pravda. Ale niekedy je to dobre, pretože niekedy sa k nám jednoducho musí dostať to, čo máme počuť, nie to, čo chceme počuť.

unsplash.com

Pozri aj: Týchto 8 vecí robia muži len vtedy, keď sú skutočne zamilovaní

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov