Foto: Photo by Thaís Silva from Pexels

Nie je to tak, samozrejme, vždy, no nejde ani o nič výnimočné…

V takejto situácii sa už ocitla nejedna žena. Všetko vyzeralo skvele a črtal sa z toho nádejný vzťah, no akonáhle sa muž nasýtil muž sexu, jednoducho sa vyparil – niekedy dokonca bez jediného slova či bez vysvetlenia. Prečo je to tak? 

Článok pokračuje pod videom ↓

Tu je hneď 5 možných dôvodov, ktoré popísal portál The Minds Journal. 

#1 …pretože mu išlo jedine o sex

Také “jednoduché”. Žiaľ, v drvivej väčšine prípadov je za týmto presne tento dôvod a netreba za tým hľadať nič viac a ani nič menej. Mužovi jednoducho išlo len o sex s vami a všetko ostatné len predstieral. Uveriť tomu je síce bolestivé, no stále je to lepšie, ako v sebe živiť nádej, že jedného dňa si to rozmyslí. Nerozmyslí. Už totiž dostal, čo chcel. 

#2 Jeho túžba po vás ho zaslepila

V danej chvíli to možno ani nemyslel zle. Možno si skutočne myslel, že je do vás zamilovaný, a že s vami chce ísť do vzťahu. Akonáhle však dostal, po čom pri vás tak veľmi túžil, uvedomil si, že v tom neboli žiadne city, a že to celé bolo iba o spaľujúcej vášni. 

Photo by NEOSiAM 2020 from Pexels

#3 Sex s vami sa mu nepáčil

Každý má jednoducho rád niečo iné. Asi každý vo svojom živote natrafí na partnera, s ktorým sa mu to v posteli jednoducho nepáči. A toto bol možno práve ten prípad. Určite to nie je príjemné, no určite uznáte, že byť vo vzťahu, v ktorom to po tejto stránke nefunguje, by nebolo prospešné ani pre jedného z vás. 

#4 Zľakol sa, že ste sa naňho príliš naviazali

Pravda je taká, že nie každý človek má dostatočné mentálne kapacity na to, aby dokázal (a chcel) fungovať v normálnom, zdravom vzťahu. Ak teda muž ešte nie je dostatočne mentálne vyzretý (a naozaj to vôbec nezávisí od veku), pocit, že s ním chcete ísť do vzťahu, a nie sa len baviť, ho môže vydesiť až tak, že utečie. 

#5 Nie každému vzťahu je súdené pretrvať

A na záver, niektorým vzťahom jednoducho nie je súdené, aby pretrvali. Možno medzi ne patrí aj práve ten váš. Teraz to možno beriete ako niečo negatíve, no uvidíte, že onedlho sa na to budete pozerať úplne inak.

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov