Foto: Photo by Rhett Wesley on Unsplash

Takýchto ľudí je naozaj málo…

Často sa vám ľudia zdôverujú so svojimi najsúkromnejšími problémami a hovoria vám, ako skvele na nich pôsobíte, keď im je naozaj najhoršie? Ak áno, možno ste človekom, ktorý dokáže liečiť duše iných…

Instagramový profil Awaken Healers má takmer 800 tisíc sledovateľov a niekedy zdieľa naozaj zaujímavé príspevky. Dnes sa so svojimi sledovateľmi podelil o 5 znakov ľudí, ktorí dokážu liečiť duše iných. 

Takýmto človekom ste aj vy, ak:

#1 Máte potrebu pomáhať iným

Viete, že by ste vôbec nemuseli, a už vonkoncom to nie je vaša povinnosť. Pravda je však taká, že keď vidíte, že niekto je v problémoch, prebúdza sa vo vás akýsi “inštinkt”, a vy danej osobe jednoducho musíte pomôcť – a to aj na úkor svojho času či svojej energie. Je to jednoducho akési vnútorné volanie, ktoré nedokážete ovládať. 

#2 Trpíte depresiami alebo úzkosťou

Byť liečiteľom duší nie je vôbec jednoduché. Ste totiž veľmi (až príliš) empatickým človekom, a problémy druhých si preto často preberáte na seba. Veľakrát sa tak stane, že zrazu si uvedomíte, že posledné dni vlastne žijete problémom niekoho iného. 

#3 Máte až zvláštne silnú intuíciu

Ľudia sa vám často až smejú, že máte “veštecké” schopnosti, pretože udalosti dokážete dokonale predvídať. Môže zato vaša intuícia, ktorá je naozaj mimoriadne vyvinutá. Niekedy by ste však možno prijali, aby to tak nebolo, a aby ste toho vedeli (resp. videli) menej…

Photo by Kinga Cichewicz on Unsplash

#4 Veľa času potrebujete tráviť osamote

Nikdy by ste druhým pomáhať neprestali, no niekedy je to naozaj vyčerpávajúce a vyslovene cítite, ako vám dochádzajú baterky. V takýchto chvíľach vám pomáha jedine to, ak strávite dostatok času úplne osamote – bez kohokoľvek a na mieste, na ktorom sa cítite najbezpečnejšie a najpohodlnejšie. 

#5 Ovplyvňuje vás nálada iných

Ľahko sa na vás prenášajú nálady či emócie iných ľudí. Ak sa preto obklopíte tými negatívnymi, do niekoľkých minút budete bez nálady a mrzutí. Naopak, ak sa obkolesíte pozitívnymi a veselými ľuďmi, vaše baterky sa dobijú a vy budete mať po zvyšok dňa skvelú náladu. Ste jednoducho veľmi senzitívni a emócie druhých ľudí na vás majú veľký vplyv.

instagram
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov