Foto: Photo by Ali Pazani from Pexels

Vaša osobnosť je naozaj výnimočná.

Hovoria vám ľudia často, že ste precitlivený? Často prežívate pocit déjà vu? Alebo dokonca často predvídate veci, o ktorých ste naozaj nemali odkiaľ vedieť? V tom prípade možno patríte k veľmi malej skupine ľudí, ktorých označujeme za senzibilov.

Článok pokračuje pod videom ↓

Znamenia, že ste senzibilom

To, že ste jedným z nich, zistíte napríklad podľa týchto 10 znamení. Popisuje ich viacero portálov, okrem iných napríklad aj Bustle či The psychic line.

#1 Často prežívate pocit déjà vu.

#2 Vaše zmysly sú veľmi citlivé. Počujete aj tie najtichšie zvuky, vidíte aj tie najmenšie detaily a cítite aj vône, ktoré iní sotva registrujú. 

#3 Máte veľmi živé sny, ktoré pôsobia naozaj ako skutočnosť. 

#4 Negativita na vás vplýva veľmi zle. Neustále negatívni ľudia či negatívne správy z vás vyslovene vyciciavajú energiu. 

#5 Ste extrémne empatickým človekom. Emócie ľudí vôkol nás vnímate ako svoje vlastné. 

Photo by Маша Реймерс from Pexels

#6 Máte veľmi silno vyvinutú intuíciu. Keď sa má stať niečo veľmi dobré alebo veľmi zlé, jednoducho to cítite. Ste nepokojný, nespíte a cítite, že “niečo je vo vzduchu”.

#7 Miesta spojené s históriou na vás pôsobia buď veľmi dobre, alebo veľmi zle. Ich atmosféru jednoducho dokážete precítiť oveľa viac než iní ľudia. 

#8 Máte neuveriteľne dobre vyvinutú kreativitu. 

#9 Milujete zvieratá a platí to aj naopak – zvieratá milujú vás. Dobíjajú vás energiou a rovnako sa cítia aj oni pri vás.

#10 Ľudia vás poznajú ako človeka, ktorý je neuveriteľne predvídavý, a preto si k vám veľmi často chodia po rady. 

bustle, thepsychicline
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov