Foto: Photo by Dima Kosh on Unsplash

Ľúbiť, no nedostávať lásku späť, môže byť veľmi bolestivé…

…zároveň vás to však naučí veciam, ktoré by ste inak možno nikdy nenaučili. Ak ste teda boli alebo ste v situácii, kedy milujete niekoho, kto nemiluje vás, týchto 5 životných lekcií ste si už s najväčšou pravdepodobnosťou osvojili. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Spísal ich portál I Heart Intelligence. 

#1 Už hovoríte, čo si myslíte

Viete, aké bolestivé je čakať, a viete, ako veľa môže vyriešiť odvážne povedaná pravda. Práve preto už jednoducho nestrácate čas a nikomu neťaháte medové motúzy popod nos. Keď si niečo myslíte, jednoducho to poviete. 

#2 Sledujete varovné znamenia

Predtým ste sa možno hrnuli do niečoho, o čom ste podvedome aj vedeli, že to nemá význam, no napriek tomu ste všetky tieto varovné znamenia ignorovali a vedome prehliadali. Keď už ale viete, kam vás to dohnalo, povedali ste si, že rovnakú chybu už nespravíte. 

Photo by Samantha Garrote from Pexels

#3 Čas je to najvzácnejšie, čo máme

Už nikdy ho nebudeme mať viac ako práve v tejto sekunde a navyše, nikdy nevieme, koľko nám ho zostáva. Práve preto už premýšľate, komu ho venujete a komu nie, resp. kto si ho zaslúži, a kto nie.

#4 Viete, že život si človek nenaplánuje

Možno ste s danou osobou plánovali spoločnú budúcnosť a pravdepodobne ste si predstavovali, že celé to dopadne úplne inak. Dnes už však viete, že väčšina vecí sa v živote naplánovať jednoducho nedá – a vzťahy sú jednou z nich. Snažíte sa preto menej plánovať a viac si užívať to, čo vám život nečakane prinesie.

#5 Viete, že šťastie nájdete niekde inde

Áno, možno ste si mysleli, že už nikdy nenájdete šťastie. Možno ste verili tomu, že vaším jediným šťastím je daná osoba. Dnes sa na to už ale pozeráte inak. Viete, že šťastie sa dá nájsť v každom okamihu života – ide len o uhol pohľadu a o to, ako sa naladíme. 

iheartintelligence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov