Foto: Photo by Nick Wehrli from Pexels

Nie každý vie, do čoho ide…

Mnoho mužov si myslí, že by pri sebe chceli mať silnú ženu, no niektorí si to rozmyslia, keď zistia, že silná a samostatná žena je v roku 2020 niečo viac, než len žena s volebným právom a s vodičským preukazom…

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Your Tango zverejnil zoznam 5 varovaní, ktoré by mal mať na pamäti každý muž, ktorý túži po vzťahu so silnou a samostatnou ženou. 

#1 Nezávislá žena vás nepotrebuje

Tieto ženy muža nepotrebujú na to, aby sa o ne staral alebo aby ich zabezpečil. Keď ju zaujmete, určite to nebude preto, že vás chce využiť – takáto žena to jednoducho nepotrebuje. Vyberá si len mužov, ktorí ju zaujmú svojou osobnosťou a svojou charizmou. 

#2 Takáto žena nebude vašou opatrovateľkou

Takáto žena nie je odkázaná na to, aby sa o ňu muž finančne staral, a ona mu zato robila gazdinú. O svoju domácnosť sa síce príkladne stará, no pustí si k sebe jedine muža, ktorý je samostatný, nepotrebuje žiadnu opatrovateľku a je ochotný deliť sa aj o domáce práce.

Photo by Alina Vilchenko from Pexels

#3 Má svoje záujmy, ktorých nemusíte byť súčasťou

Silné a nezávislé ženy majú svoj vlastný biznis a záujmy, o ktorých vám samozrejme povedia a radi sa s vami o nich porozprávajú, no je to jednoducho ich svet. Potrebujú istú mieru samostatnosti a voľnosti a budete sa musieť zmieriť s tým, že lepšie sa budú cítiť, ak im v niektorých veciach ponecháte úplnú voľnosť. 

#4 Často sú orientované na kariéru a na ciele

Doba sa zmenila a ak dnes žena premýšľa týmto smerom, nie je na tom vôbec nič zlé. Práve naopak – každý muž, ktorý má zdravé sebavedomie a hľadá si k sebe rovnocennú partnerku, bude za takýto dar nesmierne vďačný. 

#5 Táto žena je jednoducho iná ako všetky ostatné

Takýchto žien je naozaj málo, no zároveň treba povedať, že rovnako málo je aj mužov, ktorí by takýto typ ženy hľadali. Jej obrovskú charizmu a silu totiž dokáže ustáť iba rovnako samostatný, silný a charizmatický muž, ktorý už presne vie, čo od života chce.

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov