Foto: Pexels

Je to bolestivé, ale prenesiete sa cez to.

Zlomené srdce je jedna z najbolestivejších vecí, ktoré môžete zažiť. Je to pocit, ktorý vás môže zasiahnuť v každom momente a nechať vás bezradných a zranených. Ak sa práve nachádzate v takejto situácii, nezúfajte. Tu je 15 citátov, ktoré vám pomôžu prekonať zlomené srdce.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 „Nikdy nie je príliš neskoro na to začať odznovu.“ – Budete potrebovať čas na uzdravenie, ale nikdy nie je príliš neskoro na začatie znovu.

#2 „Najlepší spôsob, ako prekonať bolesť, je prejsť cez ňu.“ – Bolesť sa nedá len tak ignorovať. Musíte cez ňu prejsť a prekonať ju.

#3 „Čas lieči všetky rany.“ – Aj keď sa to teraz nezdá, časom sa budete cítiť lepšie.

#4 „Nikdy nezabudnite na svoju hodnotu.“ – Nechajte si povedať, že ste dôležití, a že si zaslúžite lásku.

#5 „Niekedy musíte opustiť to, čo milujete, aby ste našli to, čo potrebujete.“ – Možno to bolo ťažké rozhodnutie, ale určite bolo aj správne.

#6 „Nemôžete byť s niekým, kto nechce byť s vami.“ – Nikdy by ste nemali byť s niekým len preto, že sa bojíte byť sami.

#7 „Viete, že ste uzdravení, keď už nemusíte myslieť na minulosť.“ – Keď už nemyslíte na to, čo sa stalo, znamená to, že ste uzdravení.

Pexels

#8 „Nikdy nezabudnite na to, že ste silní.“ – Uzdravovanie zlomeného srdca vyžaduje veľa síl a odhodlania.

#9 „Najlepší spôsob, ako sa zbaviť starostí o minulosť, je žiť prítomnosťou.“ – Nezabúdajte žiť v prítomnosti a užívajte si každý moment.

#10 „Nikdy nezabudnite na to, že ste stále milovaní.“ – Aj keď sa cítite osamelí a zranení, stále existuje niekto, kto vás miluje.

#11 „Bolesť je dočasná.“ – Bolesť môže trvať dlho, ale nakoniec prejde.

#12 „Ak máte zlomené srdce, znamená to len to, že ste skúsili niečo nové.“ – Skúsenosti nás robia silnejšími a múdrejšími.

#13 „Nikdy nezabudnite na svoje ciele a sny.“ – Aj keď sa teraz cítite zranení a bezradní, stále máte svoje ciele a sny.

#14 „Učte sa z minulosti a žite pre budúcnosť.“ – Minulosť už nemôžete zmeniť, ale môžete sa poučiť z nej a žiť pre budúcnosť.

#15 „Všetko sa deje pre niečo.“ – Možno teraz nevidíte dôvod, prečo sa to stalo, ale nakoniec ho pochopíte.

Zlomené srdce môže byť veľmi bolestivé a ťažké na prekonanie. Ale pamätajte si tieto citáty a uvedomte si svoju hodnotu a silu. Časom sa budete cítiť lepšie a budete schopní pokračovať ďalej.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov