Nikdy nehovor nikdy. Naozaj by ste dali za partnerovu vernosť ruku do ohňa?

O nevere sa rozprávať treba, i keď nikomu to nie je dvakrát príjemné. Niekedy je však lepšie dať si dole z očí ružové okuliare a položiť ich na poličku, na ktorú len tak ľahko nedočiahneme. Štatistiky ale jednoducho nepustia a toto je 12 zamestnaní, v ktorých sa ľudia dopúšťajú nevery najčastejšie. A mimochodom, až k 44% „prípadov“ dochádza práve na pracovisku.

Článok pokračuje pod videom ↓

Z niektorých pozícii budete prekvapení, z iných to akosi vystane samé. Pozrite sa spolu s nami na zoznam profesií, v ktorých vám môže byť poriadne horúco!

#1 Barman

Photo by Crew on Unsplash

Asi vás neprekvapí, keď vám povieme, že pozícia barmana stojí na vrchole tohto nezvyčajného rebríčka. Pri bare sa objaví nemálo „nástrah“, ktoré poriadne prevetrajú partnerovu vernosť.  Každodenne prichádzate do kontaktu s množstvom ľudí, a to so sebou vždy nesie určité riziko.

#2 Realitný maklér

Voľný pracovný čas, premiestňovanie sa z miesta na miesto a najmä pocit nekonečnej slobody. Raz dva sa môže stať, že realitnému maklérovi padne do oka nejaká klientka. Potom už však záleží len na svedomí a morálnych hodnotách. Veď nenadarmo sa vraví, že práve príležitosť robí zlodeja.

#3 IT špecialista

Photo by Fabian Irsara on Unsplash

Títo páni sa pohybujú predovšetkým v mužskej spoločnosti, tak ako môžeme hovoriť o podvode? Programátori však majú najväčší sklon k „online“ nevere. Za počítačom strávia kvantum času, a preto nečudo, že občas sa rozhodnú rozptýliť sa nejakou tou „bokovkou.“

#4 Požiarnik

Možno niekomu táto profesia vyvolá úsmev na tvári. Avšak pre nejednu ženu sa hasič stane naozajstným hrdinom. Čo z toho môže vzniknúť, si už ľahko môžeme domyslieť.

#5 Zdravotný „brat“

Len zanedbateľné percento mužov sa rozhodne stať sestričkou. Keď sa však vydá na túto dráhu, osud mu do cesty dá kvantum žien. Kolegyne či pacientky? O ženy rozhodne nie je núdza.

#6 Právnik

Photo by Alvin Mahmudov on Unsplash

Aj právnici majú bohužiaľ sklony k nevere. Mnohí z tých, ktorí zažili neveru, tvrdia, že jedným z hlavných faktorov bola práca pod neustálym tlakom. A ten tlak podľa nich treba niekde vyventilovať. Preto aj v tejto profesii je dobré občas si pripomenúť význam vernosti.

#7 Žienka domáca

Teraz ideme aj k čisto ženskej profesii, aby to nevyzeralo, že sa sústredíme len na mužov. Ženy, ktoré sú bez zamestnania a doma trávia všetok svoj čas, vám povedia, že v skutočnosti im nie je čo závidieť. Neustály kolotoč domácnosti, varenia, upratovania, výchovy detí či staranie sa o potreby muža môže byť poriadne vyčerpávajúci. A nevera môže byť pre ne chvíľkovým vybočením z nudného stereotypu každodenného života.

#8 Policajti

Mnohí policajti si dokazujú autoritu a postavenie dosť neštandardným spôsobom. Aj v dlhodobom manželstve z času na čas príde nuda. Preto aj muži zákona vyhľadávajú rozptýlenie v iných končinách.

#9 Fyzioterapeut

pixabay.com

Do tejto skupinky môžeme zaradiť všetkých tých, ktorí pracujú s naším telom. Maséri, fyzioterapeuti či iní liečitelia. Kontakt koža na kožu môže niekedy prebudiť zmyselnosť.

#10 Učiteľ

Určite ste už aj vy počuli o aférke učiteľa so žiačkou. Nie je to také nepochopiteľné, ako by sa to mohlo na prvý pohľad zdať. Iskra jednoducho prebehne aj v tejto profesii.

#11 Doktor

pixabay.com

Aj lekár sa môže na svojho pacienta pozerať nielen profesionálnym spôsobom. Týka sa to najmä dlhodobých pacientov, ktorí si so svojím lekárom vytvoria osobný vzťah. Je to neetické? Áno. Je to nemorálne? Áno. No napriek tomu sa to stáva.

#12 Predavač

Ak sa na nás usmieva sympatická predavačka za pokladňou, určite nám to zdvihne náladu. Nečudo, že občas bývajú sympatie vzájomné. Okrem toho predavači bývajú školení na to, aby sa k nám správali naozaj milo. Preto nebýva až také ťažké sa na nich „namotať.“

Pozri aj: 10 znakov toho, že vás váš partner podvádza

tapoos
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov