Foto: Unsplash/Ian Dooley

Nemeňte sa kvôli obmedzeným názorom druhých.

Faktom, ktorý nikto z nás nezmení, je, že nie každý nás bude mať rád. Niektorí ľudia vás ale nebudú mať radi len preto, že vaša osobnosť je na nich až prisilná a doslova ich irituje. Väčšinou sa to stáva v prípade, keď máte týchto 15 vlastností. Nič si z toho ale nerobte, a určite sa kvôli niekomu nemeňte. Tieto vlastnosti vám totiž dajú viac než falošní priatelia. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Spomínaných 10+ vlastností popísal portál Learning Mind. 

#1 Ste úprimným človekom. Na klamstvá sme doslova naučení, a ľudia tak často preferujú milosrdné lži pred pravdou. Tie však vy nehovoríte. 

#2 Rozhodnosť. Viete, čo od života chcete, a idete si za tým. Väčšina ľudí to ale nevie, a tak ich vaša rozhodnosť irituje. 

#3 Nemáte radi rozhovory o ničom. Plytké, nikam nevedúce rozhovory vám nič nehovoria, a doslova sa im vyhýbate. 

#4 Netolerujete ignorovanie. Nejde o to, že by ste si potrebovali vydobyť pozornosť, no nedokážete vystáť, ak na svoje otázky nedostávate odpovede. 

#5 Uvažujete logicky. Ľudia o vás niekedy hovoria ako o niekom, kto sa rozhoduje chladne, no vy len uvažujete s rozumom a logicky. 

Foto: Unsplash/Atikh Bana

#6 Nemáte radi sťažovanie sa. Ľudia sa milujú sťažovať, no vy ich negatívne reči odmietate počúvať. To ich ale takisto poriadne irituje a uráža. 

#7 Máte pevné zásady. Máte určené svoje morálne hodnoty a riedite sa nimi, pričom to pre vás nie je len “imidž”, ale váš skutočný životný štýl. 

#8 Vždy dodržíte slovo. To ale nedokáže každý, pre mnohých ľudí preto ostane táto vaša vlastnosť nepochopená. 

#9 Ste úplne samostatným človekom. Ľudia majú radi, keď ich iní žiadajú na pomoc, pretože im to pridáva na sebavedomí. Vy si ale dokážete so všetkým poradiť, a tak pôsobíte na niektorých až “príliš samostatne”.

#10 Máte pevnú vôľu. Keď si jedného dňa poviete, že ste sa pre niečo rozhodli, jednoducho si za tým idete. Toto ale taktiež dokáže málokto. 

#11 Máte otvorenú myseľ. Neustále ste otvorený novým nápadom či novým myšlienkam. Toto ale môže niektorých “zaslepených” ľudí takisto veľmi iritovať. 

#12 Žijete jednoducho dobrý život. Ako sa hovorí, úspech sa neodpúšťa. Ak máte skvelú prácu, láskyplný vzťah či skvelých priateľov, rátajte s tým, že vždy sa nájde niekto, komu to bude “prekážať”. 

learning-mind
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov