Foto: Image by Oleksandr Pyrohov from Pixabay

Málokomu sa to podarí na prvýkrát.

V dnešnej dobe nie je nič výnimočné, ak sa niekto rozhodne sústrediť na svoju kariéru namiesto vzťahov – nájsť seriózny vzťah je totiž omnoho ťažšie, než kedykoľvek predtým. Aj to je dôvodom toho, prečo ich naša generácia za život vystrieda viac, ako napríklad naši rodičia.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak ste si už nejakými prešli, s nasledovnými riadkami sa určite stotožníte. Portál The Minds Journal totiž popísal 10 typov vzťahov, aké prežije takmer každý z nás. 

#1 Prvá láska

Každý má nejakú prvú lásku – prvý vzťah, na ktorý nikdy nezabudne už len preto, že bol jeho prvým v živote. 

#2 Vzťah, ktorý by nikdy nefungoval

Určite méte skúsenosti aj s niečím takýmto. Už na začiatku ste vedeli, že to jednoducho nebude fungovať, no city boli silnejšie ako rozum, a tak ste to aspoň skúsili. 

#3 Vzťah, ktorý neprežil diaľku

Možno máte skúsenosť aj so vzťahom na diaľku. Pravda je však taká, že takúto zaťažkávajúcu skúšku prežijú len tie najsilnejšie vzťahy, ktorým je naozaj súdené “prežiť”. 

#4 Vzťah typu “viac ako kamaráti, menej ako pár”

Pri niektorých ľuďoch sme zas jednoducho zmätení, a nevieme, čo sa to vlastne deje. Keď ste kamaráti, chceli by ste viac, no keď ste pár, cítite, že by to nikdy nefungovalo. 

#5 Vzťah, ktorý trval presne toľko, ako vaša dovolenka

…prípadne v tom lepšom prípade vydržal celé leto. Letné lásky tu jednoducho vždy boli a vždy budú a veľakrát nie sú ničím iným, než len spríjemnením horúcich, letných dní. 

Photo by Ajay Donga from Pexels

#6 Vzťah, pri ktorom neveríte tomu, že ste naňho kývli

Keď sa na dotyčnú osobu pozriete dnes, s odstupom času, jednoducho nedokážete pochopiť, ako ste mohli v takomto vzťahu vydržať čo i len jeden deň. Najradšej by ste naňho zabudli a už vonkoncom sa k nemu nepriznávate. 

#7 Vzťah, na ktorý nikdy nezabudnete

V kútiku duše žiaľ možno tušíte, že toto bola najväčšia láska vášho života, no zároveň viete, že “hviezdy vám neprajú”, a že jednoducho nikdy nebudete spolu. Napriek tomu naňho však nikdy nezabudnete. 

#8 Vzťah, ktorý bol len o vášni

Vášeň si niekedy zamieňame s láskou, a neraz to spôsobí nemalé komplikácie. Minimálne raz sa však zrejme takéhoto “omylu” dopustil každý z nás. 

#9 Vzťah, ktorým ste chceli niečo niekomu dokázať

Či už svojej ex polovičke, rodičom či priateľom – túto osobu ste neľúbili, jednoducho ste týmto “vzťahom” len niekomu niečo chceli dokázať (prípadne i sebe).

#10 Vzťah, ktorý bude posledným

Skôr či neskôr príde vzťah, pri ktorom budete vedieť, že je vaším posledným, a že vyššie spomenuté útrapy sa skončili. Budete cítiť, že toto je ten človek, s ktorým chcete prežiť zvyšok svojho života. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov