Foto: Photo by Matheus Bertelli from Pexels

Nájsť niekoho takého je naozaj výnimočné...

Ľudia do nášho života prichádzajú i odchádzajú. Niektorí sa zdržia kratšie, iní dlhšie. Len málokomu je však súdené zostať v našom živote navždy. Ako zistíte, že ste takúto osobu našli?

Článok pokračuje pod videom ↓

8 znamení, že ste stretli spriaznenú dušu

Portál Thought Catalog popísal, že to zistíte podľa týchto 8 znamení. 

#1 Už pri prvom stretnutí ste cítili, že to, čo práve prežívate, je niečo úplne iné. Tejto osobe ste okamžite dôverovali, otvorili ste sa jej a cítili ste pri nej neobyčajný pokoj. Mohli ste spolu hovoriť celé hodiny, no napriek tomu ste si mali stále čo povedať. 

#2 Pri tejto osobe ste sa cítili absolútne komfortne. Aj keď ste sa poznali možno niekoľko hodín, mali ste zvláštny pocit, ako by ste sa poznali celý život…

#3 Mali ste pocit, že vás spája neuveriteľné množstvo vecí. Len zriedka sa stane, že stretneme niekoho s rovnakými záujmami, názormi či plánmi do budúcnosti… Pri tejto osobe sa vám to však stalo. 

#4 Dokázali ste spolu hovoriť o budúcnosti. Niekedy vám možno robí problém povedať, čo budete robiť o hodinu, pri tejto osobe ste však nemali problém plánovať si budúcnosť hoci aj na niekoľko rokov dopredu. 

Photo by ELEVATE from Pexels

#5 Vidíte svoje prednosti. Každý má aj svoje tienisté stránky, no obaja ste sa na sebe zamerali na to dobré. Navzájom sa vždy povzbudzujete, podporujete, motivujete a inšpirujete. 

#6 Stretávať sa vám nerobí žiaden problém. Určite máte vo svojom okolí viacerých ľudí, s ktorými je stretnúť sa takmer nemožné. Neustále im do toho niečo príde, nemajú čas a podobne. Stretávanie sa s touto osobou vám však príde ako tá najprirodzenejšia vec na svete. 

#7 Viete, že sa na seba môžete spoľahnúť. Nie je problém obklopiť sa rôznymi ľuďmi, problém je nájsť takých, ktorí vás nebudú len využívať, a budú tu pre vás aj vtedy, keď na tom budete najhoršie. Miesto toho, aby vás vtedy odbili nejakou nevhodnou vetou, vám okamžite zavolajú, alebo prídu za vami a spravia pre vás všetko, čo bude v ich silách. 

#8 Robia váš život lepším. Vďaka takýmto ľuďom je váš život jednoducho iný, ako bol predtým. Je krajší, svetlejší, veselší, radostnejší. Je to jednoducho život, ktorý je radosť žiť. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov