Foto: Photo by Emiliano Vittoriosi on Unsplash

Nebude to jednoduché, no musíte to skúsiť.

Žiaľ, nie každá láska je opätovaná, a spravidla to býva tak, že nás odmietajú práve tí ľudia, po ktorých túžime najviac. Ak sa to práve deje aj vám, nasledovný článok je presne to, čo by vám mohlo pomôcť. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Your Tango totiž spísal 5 tipov, ktoré by vám v tejto situácii mohli pomôcť. 

#1 Zablokujte si túto osobu na sociálnych sieťach

Naozaj chcete vidieť, ako si užíva dovolenku na Hawaii so svojou novou láskou a obaja sa tvária šťastne, ako pár z dovolenkového katalógu? Vašej psychike to na dobrom stave určite nepridá. Zablokovať si túto osobu na sociálnych sieťach je veľmi náročné, no verte, že je to to najlepšie, čo pre seba môžete spraviť. 

#2 Spýtajte sa na názor svojich blízkych

Môžete si byť istí, že ak vás má niekto rád, na niekoho, kto vám ublížil, nebude mať pekného slova. A pravda je taká, že niekedy je práve toto presne to, čo potrebujete počuť, aby vám spadli ružové okuliare.

Photo by Ekaterina Bolovtsova from Pexels

#3 Nebráňte sa novým zoznámeniam

Nikto nehovorí, aby ste niekomu ihneď skočili do postele, alebo aby ste sa hrnuli do nového vzťahu. Ak však zistíte, že je o vás záujem, uvidíte, že vás to aspoň trocha pohladí na duši. 

#4 Spravte si zoznam jeho/jej najhorších vlastností

Nech ste danú osobu akokoľvek milovali, určite tu bolo hneď viacero vecí, ktoré vám na nej prekážali. Spíšte si ich na zoznam a čítajte si ho vždy, keď vás prepadne najväčší smútok. Aj toto vám pomôže zbaviť sa ružových okuliarov. 

#5 Priznajte si, prečo by to nefungovalo

Ak spolu nie ste, niečo určite nie je v poriadku. Nezakrývajte si predtým oči a priznajte si dôvod, prečo by vám to spolu nefungovalo. Rozkázať srdcu je veľmi ťažké, no niekedy nie je naškodu počúvnuť aj rozum. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov