Foto: Pexels

Je to také jednoduché, a pritom také ťažké.

Ako vlastne správne a úprimne vyjadriť svoje city? Ako povedať niekomu, že nám na ňom naozaj záleží? Niekedy sa zdá, že slová nestačia, no napriek tomu je dôležité ich vysloviť. Pretože práve slovami dokážeme urobiť niekoho šťastným.

Článok pokračuje pod videom ↓

Toto je 10 fráz, ktorými zaručene potešíte srdce každej ženy. Niektoré z nich odporúča aj portál Your Tango.

1. „Mám ťa rád/rada.“

Tieto tri slová môžu zmeniť svet – váš svet, aj ten jej. Povedzte ich úprimne a bez obáv. Nebojte sa byť zraniteľný a otvorený.

2. „Všímam si ťa.“

Toto nie je len o fyzickej prítomnosti človeka vedľa seba. Ide o to, že vidíme tú druhú osobu vo svojej plnej kráse, so všetkými jej silnými aj slabými stránkami a prijímame ju takú, aká je.

3. „Som tu pre teba.“

To, že vieme byť oporou pre druhých, je jeden z najväčších darov, aký môžeme ponúknuť. Nech už ide o radu, pomoc alebo len objatie, nechajte ju zistiť, že sa na vás môže spoľahnúť.

4. „Som na teba hrdý/á.“

Uznávanie úspechov a úsilí druhých je dôležité pre budovanie silných vzťahov. Povedzte jej, že ste hrdý na to, čo dosiahla, alebo ako sa vyrovnala s nejakou ťažkou situáciou.

5. „Ďakujem ti.“

Tieto slová sú také jednoduché, a pritom také mocné. Vďaka dokáže premeniť bežný deň na niečo špeciálne a urobiť z obyčajného momentu spoločný zážitok.

Pexels

6. „Chcem ťa spoznať ešte viac.“

Záujem a túžba po hlbšom spoznaní druhej osoby je kľúčom k trvalému vzťahu. Povedzte jej, že vás fascinuje jej vnútorný svet, a že chcete objavovať jeho krásy spolu s ňou.

7. „Rozumiem ti.“

Empatia je jednou z najdôležitejších schopností v medziľudských vzťahoch. Snažte sa vcítiť do jej situácie a pocitov a ukázať jej, že ste na jej strane.

8. „Som šťastný/á, keď si so mnou.“

Zdieľanie radosti z času stráveného spolu je nákazlivé a napĺňa vzťah pozitívnou energiou. Povedzte jej, ako veľmi si vážite každý moment s ňou.

9. „Myslím na teba.“

Toto jednoduché vyjadrenie môže urobiť veľkú radosť. Nechajte ju pocítiť, že vám nie je ľahostajná, a že sa o ňu zaujímate, aj keď nie ste spolu.

10. „Milujem ťa.“

Najmocnejšie slová zo všetkých – milujem ťa. Vyjadrujú absolútny vrchol citov medzi dvoma ľuďmi. Povedzte ich úprimne a z celého srdca.

Tieto frázy sú len začiatok toho, čo môžete urobiť preto, aby ste potešili srdce ženy. Nebojte sa byť vo svojom prejavovaní citov kreatívni – pretože láska má tisíc tvárí a existuje tisíc spôsobov, ako ju vyjadriť.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov