Vedci tvrdia, že skutoční muži sa neboja silných žien. Práve naopak, urobia všetko preto, aby ich mali po svojom boku.

Vraví sa, že za úspechom každého muža stojí silná žena. Tá sa však nemusí stále objavovať na verejnosti. V skutočnosti sa ukáže len zriedkakedy. Nemusí oplývať umelohmotnou krásou modeliek, avšak má niečo, čo je obrovským darom. Charizmu. Takéto ženy priťahujú mužov ako magnet. Ak chcete patriť medzi tieto ženy aj vy, skúste sa zamerať na budovanie týchto štyroch osobnostných kvalít.

Článok pokračuje pod videom ↓

Nemusíte splývať s davom len preto, aby ste pritiahli pozornosť muža. Je dôležité vedieť sa odlíšiť. A to spôsobom, ktorý sa nezakladá na vonkajších, ale na vnútorných kvalitách. Tieto štyri má k dispozícii každá silná žena a muži ich jednoducho milujú.

#1 Nezávislosť

Photo by Allef Vinicius on Unsplash

Ak dokážete životom kráčať sama, viete sa rozhodovať sama za seba a nepotrebujete každé banálne rozhodnutia prediskutovať s okolím, máte niečo, čo sa naozaj cení. Je to nezávislosť. Schopnosť, ktorá je vzácna ako soľ. Ak ju nemáte, môžete ju v sebe vypestovať. Chce to trochu tréningu, množstvo odvahy, no výsledok rozhodne stojí za to.

#2 Inteligencia

Photo by rawpixel on Unsplash

Zaujímate sa o veci vôkol seba? Nie je vám ľahostajný svet, v ktorom žijete a chcete ho preskúmať do hĺbky? Ak si viete pospájať súvislosti do výslednej mozaiky, máte v živote dôležitú oporu, ktorú vám nikto neukradne. Muži milujú inteligentné ženy, ktoré sa nezaujímajú len o svoj výzor či klebety. S takýmito im určite nebude hroziť nuda.

#3 Komunikatívnosť

Photo by rawpixel on Unsplash

Zahĺbiť sa do ticha môže byť veľmi príjemné. Ticho nás dokáže spojiť s našou podstatou. Avšak žijeme v spoločnosti, ktorá si od nás vyžaduje schopnosť komunikovať. Ak žena dokáže nájsť spoločnú reč aj s géniom aj s hlupákom, svedčí to o jej vynikajúcej komunikačnej schopnosti. A tú si cení každý skutočný muž.

#4 Organizačné schopnosti

Photo by Oli Dale on Unsplash

Silné ženy sú v skutočnosti veľmi dobré organizátorky. Vedia, že na všetko je ten správny čas. Preto nemajú problém poradiť si s rôznymi termínmi a pohľad do diára im nespôsobuje nočné mory. A aj to je vlastnosť, ktorá naozaj priťahuje mužov.

Tieto štyri kvality má v rukáve len naozaj silná žena. Nie sú jednoduché, ani sa nezískavajú zadarmo. A preto ich vie oceniť len skutočne silný muž.

Pozri aj: Chcete vylepšiť svoj vzťah? Mali by ste vyskúšať týchto 10 vedecky overených metód

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov