Ste 100%-ný anjel alebo hotový diabol?

Tento test vám, samozrejme zábavnou formou, prezradí, na koľko % ste dobrým a na koľko % zlým (no poznáte to – vraj 80% z toho, čo sa povie “zo srandy”, je pravdou, tak pozor nato 🙂 ).

Článok pokračuje pod videom ↓

Pozrite si tento obrázok a odpovedzte na otázku: Čo vás na ňom zaujalo ako prvé? Bola to loď, oceán alebo muž?

playbuzz.com

Loď

Nemáme pre vás dobrú správu – vyzerá to tak, že vaše svedomie nie je celkom čisté. Podľa tohto testu ste totiž na 100% zlý! 

Samozrejme to nemusí hneď znamenať, že ste na Zemi žijúcim potomkom Satana. Môže to naznačovať len to, že ste natoľko priamočiary, až to je občas druhým ľuďom nepríjemné – predovšetkým tým, ktorý vás dobre nepoznajú a preto si myslia, že ste len drzý.

Tak sa zdá, že v dnešnej dobe je úprimnosť dvojsečnou zbraňou. Vy však viete najlepšie, čo robíte a preto nedovoľte, aby vás niekto zmenil.

Oceán

Lepší výsledok ste si ani nemohli priať. Ste totiž na 100% dobrý!

Máte veľmi citlivú a jemnú povahu. Vašou slabosťou však je, že druhým nedokážete povedať rázne “nie”. Jednoducho povedané, ste až priveľmi dobrý. Vždy sa však snažíte dosiahnuť spravodlivosť a dbáte o zachovanie mieru – či už doma, v rodine alebo v práci.

Ľudia, ktorí vás dobre poznajú vravia, že ste hotovým anjelom – najlepším človekom, akého poznajú. Nie je to však len preto, že sa vždy obetujete aj za nich? Mali by ste si dať väčší pozor na to, aby nezneužívali vašu láskavosť…

Muž

Blahoželáme! Dospeli ste totiž k pravdepodobne najlepšiemu výsledku. Ste na 80% dobrý a na 20% zlý. 

Práve tých 20% “zloby” však bráni tomu, aby ste sa inými nechali využívať. Ste veľmi milý a ochotný človek, no zároveň veľmi dobre viete, kde sú vaše hranice. Radi navštevujete rôzne spoločenské udalosti a akcie a radi spoznávate nových ľudí.

Vaša osobnosť je priam okúzľujúca, ľudia vás majú radi a vy presne viete, ako správať, aby ste neprekročili istú líniu. Ľudia sa pri vás cítia príjemne a vy vždy viete, ako ich rozosmiať.

Pozri aj: TEST: Čo ste na obrázku uvideli ako prvé? Dievča, scenériu alebo lebku?

playbuzz
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov