To, čoho sa najviac bojíte, vyjde raz-dva na povrch.

Všetci máme v sebe ukryté nejaké strachy, no nie všetci vieme o nich hovoriť. Sú však tam. Ukryté pod maskami nebojácnych ľudí, ktoré stále nosíme. Psychologické testy však tieto naše tajnosti veľmi rýchlo odhalia. Ten dnešný vám ukáže, čo je v láske tou vašou najväčšou slabosťou. Dozviete sa z neho viac, než by ste čakali.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ukázať slabosť v oblasti lásky sa neraz berie ako trestný čin. No práve tí, ktorí dokážu priznať aj slabé stránky, sú skutoční víťazi. Máte odvahu pozrieť sa svojmu strachu rovno do očí? Ak áno, poďme na to!

Čo ste na tomto obrázku uvideli ako prvé?

yourtango.com

Tento obraz súčasného ukrajinského ilustrátora Olega Shulplyaka vás na prvý pohľad trochu zmätie. I keď vyzerá na prvý pohľad celkom obyčajne, nie je to tak. Čo ste videli ako prvé, keď ste sa naňho pozreli? Prvá vec, na ktorú ste sa podvedome sústredili, vám o vás povie naozaj veľa.

#1 Maliar

Videli ste ako prvého maliara? V tom prípade máte najväčší strach vo vzťahu z toho, že láska, ktorú v sebe máte, bude zneužitá proti vám. Bojíte sa, že niekto zraní vaše city a zosmiešni vás. To je pre vás kľúčový strach.

#2 Žena

Ak ste ako prvú zbadali ženu, najviac sa bojíte odmietnutia. Váš najväčší strach spočíva v tom, že vaša láska ostane neopätovaná. Preto sa niekedy bojíte zamilovať.

#3 Jablko

Videli ste ako prvé jablko? V tom prípade to svedčí o tom, že sa najviac bojíte toho, že vás láska začne požierať. Emocionálne, mentálne i časovo. Bojíte sa do nej úplne ponoriť, pretože máte strach, že vám tento vzťah nič nedá. Ale bez istého rizika sa nedá naplno milovať.

#4 Tvár so zatvorenými očami

Ak ste videli celú tvár, znamená to, že sa najviac bojíte sklamania. Máte strach z toho, že sa (opäť) sklamete, že vám niekto zlomí srdce a preto môžete k vzťahu pristupovať len vlažne. No i samotné uvedomenie si nášho strachu nás môže niekam posunúť. Ak vieme, čoho sa bojíme, môžeme s tým bojovať. A to sa počíta.

Pozri aj: TEST: Skupina zvierat, ktorú si vyberiete, odhalí skryté stránky vašej osobnosti

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov