Ktorú by ste si zvolili vy?

Zadanie je veľmi jednoduché. Nižšie vám uvedieme dve rôzne skupiny zvierat. Tri zvieratá budú v skupine A, ďalšie 3 zvieratá budú v skupine B. Vašou úlohou je vybrať si jednu z týchto skupín, čo vám odhalí skryté stránky vašej osobnosti.

Článok pokračuje pod videom ↓

Každé zviera totiž reprezentuje istú povahovú črtu, to sa však dozviete až potom. Najprv si vyberte – skupina A alebo skupina B?

Skupina A: mravec, pes, vrana

Skupina B: dikobraz, pásavec, korytnačka

Výsledky

Skupina A

Mravec predstavuje komunitu.

Pes predstavuje spoločenstvo. 

Vrana predstavuje komunikáciu. 

Ak ste si teda zvolili túto skupinu, ste extrovertnou osobnosťou, ktorá vyhľadáva spoločnosť iných. Milujete rozhovory so svojou rodinou, s priateľmi, s kolegami, ale aj s úplne cudzími ľuďmi. Milujete spoznávať nových ľudí a radi sa dozvedáte zaujímavosti z ich života. Keď čelíte nejakému problému, vždy si o ňom radi s niekým pohovoríte. Práve to vám pomôže daný problém preskúmať do hĺbky a zvoliť si riešenie, ktoré by fungovalo najlepšie. To jediné, čo vás zbaví stresu a dobije energiou po náročnom dni je posedenie s blízkymi.

pexels.com

Skupina B

Dikobraz predstavuje vlastnú ochranu.

Pásavec predstavuje samotu.

Korytnačka predstavuje sebaobranu. 

Ak ste si zvolili skupinu B, ste introvertnou osobnosťou, ktorá na dobitie svojich batérií jednoducho potrebuje samotu. Nemáte radi plytké rozhovory a všetko, čo poviete, si najprv poriadne premyslíte. Vaša predstava ideálneho dňa je popoludnie strávené s dobrou knihou, pokojnou prechádzkou v prírode či leňošením pri obľúbenom seriály. Neznášate však mýtus, že introverti nemajú radi ľudí. Práve naopak – milujete posedenia s ľuďmi, ktorí sú vám mimoriadne blízki. Pravdou však je, že ich nie je veľa, nepotrpíte si totiž na kvantite, ale na kvalite.

pexels.com

Pozri aj: TEST: Čo uvidíte na obrázku ako prvé – surfistu, veľrybu alebo mesiac? Toto o vás prezrádza vaša odpoveď

psych2go
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov