Všetci občas niečo predstierame. A oblasť vzťahov nie je žiadnou výnimkou.

Dokážete byť vo vzťahu autentickí? Odhaliť svoju pravú tvár milovanému partnerovi vie len málokto – teda minimálne aspoň v prvých etapách vzťahu sa snažíme čo najviac na partnera zapôsobiť a preto sa bojíme byť sami sebou. Čo ak ho naša temná stránka naľaká a on utečie, kade ľahšie? Ak chcete vedieť, na čom ste, urobte si malý test. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Stačí sa pri ňom pozrieť na tento obrázok, ktorý je v určitom zmysle optickou ilúziou. Uvoľnite sa a sústreďte sa na to, čo sa vám na ňom odhalí ako prvé. Symbol či obraz, ktorý zaregistruje vaša myseľ ako prvý, vám odhalí, čo ukrývate pred partnerom.

Všetci niečo predstierame

yourtango.com

Ak ste sa na obraz pozorne zahľadeli, určite už máte „ten svoj“ výsledok. Teraz si vyjasníme význam jednotlivých motívov.

Profil muža

Zbadali ste ako prvú mužskú tvár? V tom prípade sa vo vzťahoch hráte na hrdinu Nebojsu. Nechcete dať najavo žiaden strach a preto sa tvárite, že strach je pre vás neznámy pojem, i keď v skutočnosti, v hĺbke svojej podstaty, sa bojíte úplne sa odhaliť pred svojím partnerom. Pomôcť by vám mohlo poznanie, že i partner sa bojí zranenia a sklamania. Ste na jednej lodi, na ktorej sa však môžete navzájom o seba opierať.

Muž hrajúci na píšťalke

Snažíte sa vo vzťahoch vidieť to najlepšie. Je to síce lepšie ako očakávanie všetkých vzťahových katastrof, no vo vzťahu vedia i ružové okuliare narobiť poriadnu „galibu“. (Ne)úmyselne si dávate na oči klapky a odmietate vidieť realitu. Všetci máme nejaké nedostatky. Ani vy, ani váš partner nie ste anjelom. Nemusíte sa stále hrať na to, ako ste v pohode, hoci si vo vnútri prechádzate hotovým peklom. Buďte sami sebou. Je to to najlepšie, čo môžete urobiť.

Žena s vencom na hlave

Ak vás ako prvá zaujala táto víla, ukazuje to na to, že sa bojíte svojich emócii. Nechcete byť hysterkou, bojíte sa preto dať najavo akúkoľvek nespokojnosť či podráždenosť. Preto sa radšej ponárate do seba. Ostávate ticho, v nádeji, že sa všetko vyrieši i bez vášho pričinenia. Ale táto taktika môže byť veľmi škodlivou. Partner sa tak nikdy nemá šancu dozvedieť o vašich vnútorných bojoch. A to je škoda.

Pozri aj: TEST: To, čo uvidíte na tomto obrázku ako prvé odhaľuje, akým spôsobom sa zamilujete najčastejšie

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov