Zahľaďte sa na chvíľu na tieto obrázky a povedzte, čo ste uvideli najskôr.

Nasledovné 4 obrázky obsahujú vždy vyobrazenia dvoch vecí. Ktorú z nich si vaše podvedomie všimne ako prvú? To, čo uvidíte ako prvé, totiž odhaľuje vaše osobnostné a povahové črty, ktoré vás charakterizujú.

Článok pokračuje pod videom ↓

Zahľaďte sa teda na každý z týchto obrázkov a povedzte, čo na ňom vidíte. Následne prejdite k textu pod ním a prečítajte si, čo to o vás prezrádza.

#1

wikimedia.org

Ak ste uvideli mladú ženu, znamená to, že ste optimistická, no niekedy impulzívna osoba. Môžete o sebe povedať, že ste šťastní.

Ak ste uvideli starca, znamená to, že už za sebou máte veľa životných skúseností. Ste zástancom kritického myslenia a na každý životný problém sa vždy pozeráte z viacerých uhlov.

#2

wikipedia.org

Ak ste ako prvú uvideli lebku, znamená to, že môžete byť označení ako cynický realista. Viete, že každá jedna dobrá vec v živote človeka je len dočasná.

Ak ste uvideli ženu pozerajúcu sa do zrkadla, vašou slabou stránkou je “vrodená” naivita. Veľakrát tak prehliadnete rôzne hrozby a problémy, ktoré vám následne skomplikujú život.

#3

wikimedia.org

Ak ste najprv uvideli kačku, znamená to, že vo vašom mozgu dominuje pravá mozgová hemisféra, čo je dôkazom vašej kreativity.

Ak ste ako prvého uvideli zajaca, dominuje u vás ľavá mozgová hemisféra. Kreativita nie je vašou najsilnejšou stránkou, no zato vaše analytické či technické myslenie je vyvinuté dokonale.

Ak ste uvideli zajaca a kačku súčasne, znamená to, že obe vaše hemisféry navzájom príkladne spolupracujú. Ste tak nielen skvelý analytik, ale aj veľmi kreatívny človek.

#4

imgur.com

Zdá sa vám, že mačka ide po schodoch nahor? Znamená to, že si nedávate pozor na detaily. Veľakrát ste pravdepodobne dezorganizovaný alebo naivný. Ľahko čomukoľvek uveríte.

Zdá sa vám, že mačka po schodoch zostupuje? Ste veľmi pozorný človek a máte vynikajúco vyvinutú intuíciu. Veľa pozornosti venujete detailom. Pri riešení akýchkoľvek problémov sa spoliehate práve na túto svoju schopnosť a nikdy nie na šťastie.

Pozri aj: TEST: Tento starý japonský test vám odhalí skryté črty vašej osobnosti

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov