Na to, aby ste odhalili skryté črty vašej osobnosti vám postačí hárok papiera, pero a otvorená myseľ.

Tento test je však v niečom zvláštny. Odhalí vám možno viac, než si myslíte. Pustite sa do toho a odhaľte skryté črty svojej osobnosti. Stačí vám k tomu hárok papiera, niečo na písanie a otvorená myseľ. Ste pripravení?

Článok pokračuje pod videom ↓

Základom tohto testu sú scenáre. Vašou úlohou bude predstaviť si ich a odpovedať na špecifické otázky. Svoju odpoveď vizualizujte a snažte sa odpovedať čo najrýchlejšie. Po tom, čo ste zodpovedali všetky otázky, pozrite sa na odpovede na konci stránky. Prajeme príjemnú zábavu.

Predstavte si, že ste v magickom lese

Predstavte si, že ste práve vošli do obrovského čarovného lesa. Kto vás na vašej ceste sprevádza? Napíšte meno dotyčnej osoby na hárok papiera.

pexels.com

Aké zviera vidíte?

Počas prechádzky začarovaným lesom zrazu zbadáte zviera. Aké zviera vidíte?

pexels.com

Interakcia

Ako sa cítite, keď to zviera vidíte? Čo urobíte? Opäť si svoje myšlienky zapíšte.

Labyrint

V strede lesa natrafíte na čistinku. Keď prídete bližšie, zistíte, že tam je labyrint. Aký je podľa vás ten labyrint veľký?

pixabay.com

Aké vysoké sú steny labyrintu?

V mysli labyrint a jeho steny preštudujte. Aké vysoké sú jeho steny?

Cesta

Chcete vojsť do labyrintu a preskúmať ho, vašej spoločnosti sa však do toho nechce. Nakoniec do labyrintu vkročíte sami.

pixabay.com

Hrnček

Nejaký čas vám to trvalo, napokon ste však labyrint preskúmali a dostali ste sa do jeho stredu. Tam ste objavili malú miestnosť, v strede ktorej je hrnček. Z čoho je hrnček vyrobený a na čo by ste ho použili?

pexels.com

Hodnotenie

Nakoniec z labyrintu nájdete aj cestu von. Prečítajte si nasledujúce tvrdenia a vyberte tie, ktoré najvýstižnejšie popisujú vaše dobrodružstvo.

Tvrdenie A

Bola to hračka. Nebol žiadny problém dostať sa z bludiska von, našiel/našla som cestu ľavou zadnou.

Tvrdenie B

Nebol to až taký problém. Občas som si nebol/a istý/á, kadiaľ von, napokon som to však poľahky zvládol/zvládla.

pexels.com

Tvrdenie C

Cesta von sa hľadala ťažko. V istej chvíli som si pomyslel/a, že som úplne stratený/á a už nikdy nenájdem cestu von.

Tvrdenie D

Moja spoločnosť mi pomohla nájsť cestu von. Keby niet jeho/jej, doteraz by som blúdil/a v labyrinte. Som šťastný/á, že napokon tá osoba išla so mnou.

Ktoré tvrdenie ste si vybrali? Nasledujú vysvetlenia pre vaše odpovede. Starostlivo si ich prečítajte a zistite, čo o vás odhalili.

Vaša spoločnosť

Osoba, ktorá vám na vašej ceste lesom robila spoločnosť, je pre vás najdôležitejšia.

pexels.com

Zviera

Zviera, ktoré ste cestou lesom stretli a jeho veľkosť zodpovedajú tomu, nakoľko svoje problémy vnímate ako závažné.

Interakcia

Spôsob, akým sa správate k zvieraťu, ktoré ste stretli, a ako ste sa pri tom cítili znázorňuje spôsob, ako sa staviate k svojim problémom a ako sa s nimi vyrovnávate.

pexels.com

Labyrint

Ten symbolizuje vašu cestu životom. To, ako vnímate labyrint znázorňuje, ako vnímate svoj život.

Výška stien

Steny symbolizujú vaše ambície a to, ako sa vyrovnávate so životnými zmenami. Taktiež poukazujú na to, akú máte osobnosť. Nízke steny symbolizujú osobu, ktorá má otvorenú myseľ a je ľahké s ňou vychádzať. Vysoké steny symbolizujú osobnosť, ktorá je skôr uzavretá a rezervovaná.

Hrnček  

Ten reprezentuje osobu, ktorú ste si zvolili na cestu do lesa a materiál, z akého je vyrobený, vašu vytrvalosť. Ak je hrnček plastový, váš vzťah nie je až natoľko silný, kým napríklad kovový hrnček poukazuje na pevný a spoľahlivý vzájomný vzťah. Ak je váš hrnček zo skla, naznačuje to zraniteľnosť a krehkosť vzťahu.

pexels.com

Čo ste s hrnčekom urobili?

Nech ste sa rozhodli akokoľvek, symbolizuje to váš postoj k osobe, ktorá vás sprevádza. Ak ste hrnček nechali na mieste, znamená to, že vy dvaja ste veľmi rozdielni. Ak ste hrnček vzali so sebou, znamená to, že danú osobu chcete mať po svojom boku.

Ak ste si zvolili výrok A

Znamená to, že v období adolescencie ste si užili veľa zábavy. Neboli ste pod tlakom, ani ste nezažili závažnú traumu ako mnoho ľudí v tomto veku. Môže to však znamenať aj to, že vás v budúcnosti čaká náročná skúška.

Ak ste si zvolili výrok B

Táto voľba znamená, že ste si prešli istým náročným obdobím. Príliš ste sa zaoberali otázkami priateľstva, lásky či budúcnosti. Akýkoľvek problém vám však poslúžil ako cenná lekcia do budúcnosti.

pexels.com

Ak ste si zvolili výrok C

Táto voľba znamená, že ste v období adolescencie neboli veľmi sebaistí. Pravdepodobne vás trápila neistota a pochybnosti. Práve to vám však napokon pomohlo vybudovať si pevný charakter.

Ak ste si zvolili výrok D

Ak ste si zvolili túto možnosť a po labyrinte vás sprevádzala vami vybraná osoba napriek tomu, že v teste bolo uvedené, že s vami nakoniec nešla, znamená to, že priateľstvá a vzťahy s ľuďmi sú tým, čo vám prináša v živote uspokojenie. Ak sa vyskytol nejaký problém, vždy ste sa mali na koho obrátiť.

Tak čo, odhalil o vás tento test niečo zaujímavé?

Pozri aj: TEST: Vyberte si kľúč, ktorý vás zaujme najviac a prečítajte si, čo prezrádza o vašom charaktere

scooplify
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov