Nájdite si chvíľu čas, uvoľnite sa a odpovedzte na týchto 9 otázok.

Nad odpoveďami priveľmi nepremýšľajte, najlepšie výsledky a najúprimnejšie odhalenia dosiahnete len vtedy, ak budete odpovedať intuitívne. Pripravte si teda pero a papier, začíname. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Odpovedzte na týchto 9, na prvý pohľad možno zvláštnych otázok, a nižšie si následne prečítajte, čo o vás v skutočnosti prezrádzajú.

# Otázka č. 1

Predstavte si, že sa len tak prechádzate po vonku a zrazu pred sebou uvidíte krabicu. Podídete k nej, otvoríte ju a nazriete do nej. Čo v nej uvidíte?

# Otázka č. 2

Teraz si predstavte, že dnes by bol posledný deň, kedy máte akékoľvek povinnosti. Po zbytok života by ste mohli žiť, kde len chcete. Kde by to bolo?

pexels.com

# Otázka č. 3

Predstavte si, že ste zablúdili v púšti a celý deň ste sa v nej bezradne trápili. Zrazu však konečne v diaľke uvidíte dedinu. Zároveň však uvidíte aj oázu plnú vody, rastlín a jedla. Pôjdete k oáze alebo do dediny?

# Otázka č. 4

Čo by ste robili, keby ste náhle stratili všetko, čo vo svojom živote máte?

# Otázka č. 5

Prestavte si, že zajtra by bola nedeľa. Čo budete počas nej robiť?

# Otázka č. 6

Keď sa ocitnete v problémoch, koho väčšinou žiadate o pomoc ako prvého?

# Otázka č. 7

Ak by ste si mohli vybrať jeden vek, v ktorom by ste prežili zvyšok svojho života (napr. 15, 20 či 30 rokov), aký vek by to bol?

pexels.com

# Otázka č. 8

Ak by ste sa práve teraz dozvedeli, že vám zostáva už len 24 hodín života, ako by ste tento čas využili?

# Otázka č. 9

Predstavte si, že celý váš dom horí a vy môžete zachrániť len jedinú vec. Čo by to bolo?

Toto o vás prezrádzajú vaše odpovede

# Otázka č. 1

Obsah krabice predstavuje to, čo vás robí šťastným. Ak ste uvideli krabicu prázdnu, znamená to, že si práve prechádzate ťažkým obdobím.

# Otázka č. 2

Ak by ste ostali tam, kde ste teraz, vyjadruje to vašu spokojnosť so životom. Ak ste si zvolili nejakú vzdialenú destináciu, znamená to, že ste “snílek” a romantik. Ak ste rozmýšľali pridlho, môže to znamenať, že ste si na plecia zobrali priveľa povinností.

# Otázka č. 3

Ak by ste sa vydali do oázy, pravdepodobne máte radšej zábavu, než prácu. Ak by ste šli do dediny, nerobí vám problém prevziať zodpovednosť za seba, no ani za iných.

# Otázka č. 4

Ak bola vaša odpoveď v zmysle, že by ste začali odznova, ste človekom, ktorí sa nebojí zodpovednosti a na akékoľvek životné situácie dokáže reagovať s chladnou hlavou. Gratulujeme!

pixabay.com

# Otázka č. 5

Odpoveď na túto otázku prezrádza niečo o vašom vzťahu k peniazom. Ak by ste nedeľu trávili doma, nemíňate príliš veľa peňazí. Ak by ste si vyrazili niekam do prírody alebo by ste sa venovali nejakej fyzickej aktivite, pravdepodobne ste šetrným človekom. Naopak, ak by ste sa vybrali na nákupy, je to znak vašej márnotratnosti.

# Otázka č. 6

Ak ste odpovedali, že problémy sa snažíte riešiť sami, máte veľmi silnú povahu a vediete sebaistý život. Ak ste odpovedali akokoľvek inak, svojím životom ste si pravdepodobne trochu neistí.

# Otázka č. 7

Vek, ktorý ste si zvoli predstavuje vek, kedy ste boli najšťastnejší. Skúste popremýšľať, čo z tohto obdobia by ste mohli začať robiť hneď teraz, aby ste boli šťastnejší.

# Otázka č. 8

Ak by ste svojich posledných 24 hodín strávili s rodinou alebo s priateľmi, pravdepodobne ste dosť sentimentálni. Ak by ste ich chceli stráviť osamote, je to znamenie toho, že so svojím súčasným životom ste nespokojní.

Photo by Alex Ivashenko on Unsplash

# Otázka č. 9

Ak ste siahli po fotoalbume, ste trocha sentimentálni. Po oblečení by siahli ľudia, ktorí sa vyznačujú opatrnosťou. Ak by ste zachránili niečo drahé, ste tak trochu materialista. Najviac praktickí sú ľudia, ktorí by siahli po počítači, dokladoch a podobne.

Pozri aj: TEST: Analýza vašej osobnosti pomocou atramentových škvŕn. Tento presný psychologický test vám prezradí, kým v skutočnosti ste

psych2go
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov