Videli ste film Paranormal Activity?

Ak ste si otvorili tento článok, je veľmi pravdepodobné, že áno. Alebo sa možno len radi bojíte. Nech je to už akokoľvek, toto video rozdelili ľudí, čo ho videli, na 2 skupiny. Jedna ostala na smrť vystrašená a možno dodnes radšej zaspáva pri zažatom svetle. Naopak, tá druhá tomuto videu neuverila. Ku ktorému názoru sa prikloníte vy? 

Článok pokračuje pod videom ↓

Iris Alamo býva v Chicagu, v meste Illinois. Nakoľko sa jej však zdalo, že v dome niečo nie je v poriadku, rozhodla sa do svojej spálne nainštalovať kameru.

Iris tvrdí, že kým sa jej tento “jav” podarilo zachytiť, trvalo jej to rok. Vyjadrila sa, že pravidelne sa na niečo budila, a to napriek tomu, že v izbe s ňou nikto nebol. Teda, to si aspoň myslela.

V každom prípade, ako sme už spomenuli, video rozdelilo ľudí na 2 skupiny. Jedna mu uverila, zatiaľčo druhej skupine sa niečo nezdá. Najprv si však pozrite samotné video.

Takže, čo si myslíte?

Všimli ste niečo podozrivé? Mnohí ľudia si totiž myslia, že žena si prikrývku stiahla sama, svojimi nohami. Dvere mohol samozrejme zvonka otvoriť hocikto.

Iris však tvrdí, že nejde o žiaden fake, a že video je skutočné. Viacero ľudí jej verí a mnohí dokonca tvrdia, že skúsenosť s podobnými “vecami” majú aj oni sami.

Aký je váš názor? Podeľte sa oň s nami v komentároch.

Pozri aj: 9 desivých fotografií, z ktorých budete mať zaručene nočné mory. Trúfnete si na ne?

scooplify
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov