Každý gentleman by mal vedieť, ak sa k pravej dáme správať.

Byť vo vzťahu s dievčaťom a byť vo vzťahu so silnou ženou sú dve úplne odlišné veci. Ak ste však hľadali silnú ženu, ak ste ju našli a ak si ju aj chcete udržať, musíte preto niečo spraviť. Musíte sa pre ňu stať rovnocenným partnerom. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak ju však chcete stratiť, tu je 10 zaručených tipov, ako na to.

#1 Snažte sa ju kontrolovať

Snažte sa jej vziať jej slobodu a nezávislosť, nedôverujte jej a neustále ju z niečoho upodozrievajte. Môžete si byť istí, že silná žena, ktorá pozná svoju hodnotu, do niekoľkých dní odíde.

#2 Chcite od nej, aby s vami trávila všetok svoj čas

Silnou sa nestala preto, že celý deň sedela doma a nechávala ostatných, aby sa o ňu starali. Silná žena vie, čo od života chce a sebavedomo si za tým ide. Ak ju v tom budete obmedzovať a budete od nej chcieť, aby sa o vás starala ako o malého chlapca, nemáte u nej žiadnu šancu.

Photo by Edward Eyer from Pexels

#3 Správajte sa “nedospelo”

Silná žena pri sebe potrebuje silného, zrelého muža. Hľadá rovnocenného partnera, nie chlapca, za ktorého bude musieť robiť všetky rozhodnutia.

#4 Bráňte jej v osobnom raste

Neustále chce rozvíjať svoje vedomosti, skúsenosti a rovnako tak aj svoju duchovnú stránku. Ak jej v tom budete brániť a budete sa ju snažiť presvedčiť o tom, že ležať celý deň na gauči a pozerať seriály je zábavnejšie, nepochodíte.

#5 Pochybujte o nej

Silná žena si je vedomá svojej hodnoty a svojich predností. Síce jej nezáleží na tom, čo si o nej myslia druhý, no ak niekto jej úspech spochybňuje, utvorí si o ňom svoj vlastný názor.

Photo by fotografierende from Pexels

#6 Chcite od nej, aby sa o všetko starala

Ak hľadáte gazdinku, ktorá vám každý deň navarí, operie a ožehlí, v radoch silných žien určite nehľadáte správne. Samozrejme sa o vás veľmi rada a s láskou postará, avšak preto, že chce a nie preto, že vy máte pocit, že musí.

#7 Neustále jej dávajte najavo, že je “len” žena

Ego mnohých mužov trpí už len pri pomyslení na to, že by ich partnerka zarábala viac ako oni alebo že by mala lepšiu prácu. Ak patríte medzi takýchto krehkejších jedincov, určite si svoju polovičku hľadajte v iných radoch.

#8 Preceňujte jej vzhľad

Silná žena si na svojom vzhľade samozrejme mimoriadne potrpí, avšak určite nechce, aby to bolo to jediné, čo si na nej ľudia všímajú. Samozrejme jej kompliment o jej vzhľade padne dobre, no ak je to to jediné, čo vás na nej zaujalo, ani to neskúšajte.

Photo by Alex Mihai on Unsplash

#9 Myslite si o nej, že je bezcitná

Nenechajte sa zmiasť jej silou. Aj ona je citlivá a pod tvárou, ktorú ukazuje svetu, aby sa ochránila, sa skrýva jej “zraniteľnejšia verzia”. Nesnažte sa to spochybniť.

#10 Pretvarujte sa pred ňou

Možno sa budete snažiť zapôsobiť na ňu tým, že sa budete hrať na niekoho, kým nie ste. Buďte si však istí, že takéto hry nestrpí. Jednou z vecí, ktoré v partnerovi hľadá, je totižto absolútna úprimnosť. Potrebuje pri sebe mať niekoho, komu bude môcť na 100% dôverovať.

Pozri aj: 5 sľubov, ktoré by si mala dať každá silná žena

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov