To, ako sa k vám správa na verejnosti, prezradí o vašom vzťahu naozaj veľa.

Vraví sa, že to najdôležitejšie vo vzťahu sa deje za zatvorenými dverami. Skutočne je to tak, pretože vtedy sa nesnažíme hrať formu pred cudzími ľuďmi, ale stávame sa (či už našťastie alebo bohužiaľ) sami sebou. Avšak podľa vzťahových expertov i to, ako sa správame voči sebe na verejnosti prezradí, na čom je založený náš vzťah. Toto je podľa nich 7 kľúčových znakov, ktoré sú znamením toho, že váš partner vás skutočne miluje.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Pozerá sa na vás, i keď nie ste v tesnom kontakte

Photo by Quinten de Graaf on Unsplash

Partner, s ktorým vás spájajú skutočné city, bude s vami na verejnosti udržiavať očný kontakt. Bude ho zaujímať, kde sa nachádzate a ako sa cítite. Robí to preto, lebo mu na vás skutočne záleží.

#2 Nenechá vás v štichu

Photo by Allan Filipe Santos Dias on Unsplash

Ak začínate s niekým chodiť a váš vzťah sa dostane do vážnejšej roviny, treba sa pripraviť aj na povinné zoznamovacie akcie s rodinou či kamarátmi, ktoré sa nezaobídu bez stresu. Niekto, kto vás skutočne miluje, vás však nenechá v štichu. Bude pri vás a urobí všetko preto, aby ste sa necítili nepohodlne.

#3 Náležite vás predstaví

Photo by Stephen Cook on Unsplash

Nebude vás skrývať niekde v kúte. Práve naopak. Veľmi rád vás predstaví ľuďom, na ktorých mu záleží. Vie, že sa má čím pochváliť. Ak vás však utajuje celé veky, zbystrite pozornosť. Vôbec to nie je v poriadku.

#4 Vie, aká kľúčová je rovnováha

Milujúci partner vie vycítiť ten správny balans. Uvedomuje si, aké je pre vás oboch dôležité súkromie i čas, ktorý trávite spolu. Vie, že nemusíte spolu tráviť 24 hodín denne. Obom vám tak zostane dostatok času i na ostatné záľuby.

#5 Nebojí sa vyjadriť svoju náklonnosť

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

Pohľad na dvoch zamilovaných, bozkávajúcich sa na ulici, nie je ničím príjemným. Väčšina ľudí nevie, kam sa má pozerať. Podľa expertov však nie je dobrý ani druhý extrém, keď sa k vám váš partner na verejnosti správa ako k náhodnej okoloidúcej. Letmým dotykom, držaním rúk či jemnou pusou predsa nič nemôžete pokaziť.

#6 Je rád, že ste spolu

Milujúci partner je rád, že môže spoznávať svet s osobou, na ktorej mu skutočne záleží. Preto neváha chytiť vás za ruku a previesť na miesta, ktoré si obľúbil. Užíva si s vami každý okamih a vy s ním môžete zdieľať toto šťastie.

#7 Podrží vás

Photo by freestocks.org on Unsplash

Neraz sa stane, že nám život pripraví nečakané nepríjemnosti. Skutočne silný partner vám však nebude podkopávať nohy vo chvíľach, keď jeho podporu potrebujete ako soľ. Práve naopak. Bude pri vás a nedovolí, aby vám niekto ublížil.

Pozri aj: „Milujem ťa, ale musíme sa rozísť.“ Toto sú 2 prípady, kedy láska jednoducho nestačí

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov