Foto: Image by Enrique Meseguer from Pixabay

Veríte na minulé životy?

Ak áno, nasledovné riadky vás určite zaujmú. Nech to znie akokoľvek bizarne, v našich snoch sa môžu objaviť isté znaky, ktoré naznačujú isté momenty z nášho života. Dôležité okamihy totiž naša myseľ zaznamenáva ako “fotografie”, a tieto obrázky z minulého života sa nám potom môžu zobrazovať, keď spíme. Ich funkciou je, že nás majú upozorniť na chyby, ktoré sme už v minulom živote raz spravili.

Článok pokračuje pod videom ↓

To, o akých 5 vecí ide, popísal portál Your Tango. 

#1 Neexistujúce miesta alebo ľudia

Hovorí sa, že v sne sa vám neobjaví nikto, koho by ste už niekedy niekde nevideli – napríklad hoci len pri nákupe, aj keď ste naňho už vedome zabudli. Niektorí ľudia sú však presvedčení o tom, že ak vidíte v sne niečo neznáme, je to obraz z vášho minulého života. 

#2 V snoch vyzeráte inak

O “výjav” z minulého života môže ísť aj vtedy, ak sa vám niekedy prisnil sen, kde ste samých seba nespoznali. Síce ste cítili, že ste to vy, no vyzerali ste úplne inak, alebo ste sa úplne inak správali, alebo ste dokonca mali iné meno. Všetko bolo jednoducho iné. 

Photo by Jenna Hamra from Pexels

#3 Neustále dookola sa vám opakuje rovnaký sen 

Sny, ktoré nám majú naznačiť niečo ohľadom budúcnosti, sa stále menia – závisia totiž od našich súčasných činov a rozhodnutí. Ak však nejaký sen poukazuje na vašu minulosť, hoci aj veľmi vzdialenú, bude stále nemenný. Tieto udalosti sa už totiž stali, a nie je vo vašej moci zmeniť ich. 

#4 Neustále niečo hľadáte

Ak sa vám často opakuje sen, v ktorom neustále niečo hľadáte, alebo vám niečo/niekto veľmi chýba, takisto môže ísť o spomienku na minulosť. Sny totiž či už priamo alebo nepriamo zobrazujú naše najhlbšie zakorenené túžby. 

#5 Ste starší ako naozaj

Vidíte sa vo svojich snoch starší, ako naozaj ste? Možno máte “starú dušu”, ktorá už vyzrela viac ako vaše telo. Znakom toho môže byť, že vo svojich snoch sa nevidíte tak ako v zrkadle, ale podstatne starší. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov